Celebrity News

Ceca Bojković prvi put o ćerkinoj borbi za potomstvo! Svaku Kajinu traumu sam propatila

Borba za potomstvo Kaje Žutić trajala je dugo

Ceca Bojković prvi put o ćerkinoj borbi za potomstvo! Svaku Kajinu traumu sam propatila

ata images/antonio ahel/RZ

Borba za potomstvo Kaje Žutić, po svemu sudeći, bila je duga i bolna.

Uprkos velikoj traumi, nagrađivana glumica uspela je da se sa traumatičnim trenucima izbori ne upirući pritom prstom ni u koga i ne govoreći o tome za javnost. 

Pročitajte: Vikendica Cece Bojković van Beograda pravi je raj okružen prirodom! Zavirite na imanje slavne glumice, zbog jednog detalja je ponosna (FOTO)

Upravo zbog te skromnosti, povučenosti i tajanstvenosti većina fanova talentovane umetnice verovala je da ona i njen suprug Nemanja Aćimović nemaju želju za roditeljstvom.

Nakon jednog od skorašnjih intervjua glumičine majke Svetlane Bojković ispostavilo se, međutim, da iza svega stoji dugogodišnja Kajina i Nemanjina borba.

ata images/stefan tomasevic

 

Osim tog detalja, Ceca je otkrila i to da su njena ćerka i zet na vreme prepoznali kada da na sve stave tačku, posvete se jedno drugom i svim onim sitnicama koje život znače i bez dece mogu učiniti tako lepim.

Borba za potomstvo Kaje Žutić, koliko god da je lična, u velikoj meri pogodila je i samu Cecu, koja ne krije da bi volela da je dobila unuka ili unuku.

Istovremeno ona naglašava da je ćerka njen najveći uspeh i njeno bogatstvo te da joj je jedino njena sreća važna.

Ata Images/Antonio Ahel

 

- Kaja je imala veliku podršku svog muža i moju, naravno. Srećna sam što smo to prevazišli. Toliko ljudi nema decu, pa živi dobar i ispunjen život - počela je glumica vrlo otvoreno pa dodala:

- Naravno, lepo je imati unuke koji nastavljaju tvoju porodičnu istoriju. Ja to neću imati, Katarinina i moja životna priča za mene je velika nagrada. U mom ovozemaljskom trajanju ogleda se sve što sam htela i umela.

Kajini profesionalni uspesi melem su za njenu dušu.

Pročitajte: Velika radost u domu Kaje Žutić! Sa njom nema šale, prvo pa petorke - Ceca Bojković ne može da dođe sebi od radosti (FOTO)

- Najviše sam se radovala kada je dobila Sterijinu nagradu, jedinu koju ja nikad nisam dobila. To je za mene, njenu majku, bilo posebno važno. Ako Bog hoće da te kazni i učini da se ‘najedeš’ glume, onda odredi da ti i dete bude glumac.

Amir Hamzagic/ATAImages

 

- Svaku Kajinu mladalačku traumu na putu glumačkog sazrevanja ja sam dvostruko propatila. Trudila sam se da to pred njom prikrijem da je ne bih povredila i da joj u svakoj muci budem oslonac. Hvala bogu, to je prošlo. Više nemam tremu kad je gledam u pozorištu, na filmu ili televiziji - zaključila je Ceca za Gloriju.

Komentari (0)

Loading