Celebrity News

Mirko Šijan i Bojana Rodić renovirali vilu u Surčinu, pa se pohvalili rezultatom: Fasadna cigla spolja, unutra mermen, a u dvorištu bazen

Dom Mirka Šijana i Bojane Rodić u Surčinu prvi put detaljno pred očima javnosti

Mirko Šijan i Bojana Rodić renovirali vilu u Surčinu, pa se pohvalili rezultatom: Fasadna cigla spolja, unutra mermen, a u dvorištu bazen

Ata Images/ Mateja Stanisavljevic

Dom Mirka Šijana i Bojane Rodić tokom zimskih dana luksuzna je nekretnina na opštini Stari grad. 

S obzirom na činjenicu da se bračni par bavi preprodajom pilića na pijaci, te da su im vrtić i školice za naslednike takođe u blizini stana, logično je što su više od pola godine oni u samom centru.

Pročitajte: Bez njih ne bi bilo ni luksuznih putovanja, ni skupocene garderobe - Evo ko finansira Bojanin i Mirkov život na visokoj nozi

Kada prvo letnje sunce proviri kroz oblake, sin i snaja Goce Božinovske pakuju stvari i sele se kod pevačice u vilu u Surčinu, gde je Šijanov naslednik i odrastao.

Istini za volju, na samom početku braka verovalo se da će jedini dom Mirka Šijana i Bojane Rodić biti kuća nadomak aerodroma, međutim, okolnosti su učinile svoje.

Antonio Ahel ATA Images

 

Mladi bračni par od dvospratnice sa velikim dvorištem i bazenom ipak nije odustao.

Uprkos činjenici da veći deo godine žive u stanu, vilu u Surčinu od temelja do krova oni su renovirali.

 

 

U par navrata na Instagram profilu su objavili rezultate svog rada, a nedavno se i Mirko pohvalio renoviranim bazenom.

instagram/mirkosijan

 

On je, naime, sa pratiocima podelio fotografiju na kojoj se jasno vidi kako imanje sad izgleda.

Fasadna cigla na kući prvo je što zapada za oko, kao i popločano dvorište oko bazena koji je već ispunjen vodom i čeka prve vrele dane.

instagram/mirkosijan

 

Kada se malo zađe u unutrašnost Gocinog doma, prvo ide prizemni deo gde ona boravi i tu je sve dekorisano zlatnim detaljima.

Na spratu su Šijan i Bojana nešto modernije opremili svoj kutak, ipak mermer nikako nisu mogli da izostave, tu je kuhinjski šank iliti ostrvo bele boje, dok u dnevnom boravku preovladavaju sive nijanse.

Pročitajte: NIsmo mislili da će ovako brzo doći KRAJ! Bojana Rodić VIŠE NE MOŽE, Mirko Šijan priznao šta joj je uradio (FOTO)

U centralnom delu sobe za zabavu i dočekivanje zvanica je velika garnitura, tu su i televizor, klub-stočić i sve druge neophodne stvari koje olakšavaju život bračnog para sa dvoje male dece.

instagram/mirkosijan

 

 

Komentari (0)

Loading