Celebrity News

Luka Jović zarađuje milione a sa Sofijom i sinovima živi OVAKO: Pedantni, bolje kuhinju ne gledajte (FOTO)

Dom Luke Jovića u Milanu prvi put pred očima javnosti

Luka Jović zarađuje milione a sa Sofijom i sinovima živi OVAKO: Pedantni, bolje kuhinju ne gledajte (FOTO)

Instagram

Dom Luke Jovića u Milanu moderan je stan koji je, po svoj prilici, iznajmljen.

Ako se u obzir uzme činjenica da je fudbaler u toku proteklih godina popriličan broj miliona naslagao na svoj žiro-račun, nikoga ne bi začudilo da je stan u Italiji on i kupio.

Pročiajte: Sin mi je napravio decu Sofiji Milošević, NEĆU ĆUTATI - Konačno otkriveno šta mama Luke Jovića misli o svojoj snaji (FOTO)

Kako god bilo, donedavno je nekretnina sportiste i njegove izabranice Sofije Milošević, sa kojom ima dva sina, bila tajna za javnost.

Nisu dozvoljavali emotivni partneri, koji uskoro planiraju i venčanje, da bilo ko sem njihovih najbližih zaviri u njihov porodični kutak, koji je po mnogo čemu poseban.

Photo by Stuart Franklin/Getty Images

 

Naime, Sofija je ta koja je dozvolila da se delić intime pusti u javnost, sve u želji da svog izabranika predstavi kao domaćina

Ona je, naime, snimila Luku dok stoji kraj šporeta i priprema ručak.

Iako je sve oko sebe zaprljao i razbacao, Sofija je ispod posta dodala: „Najlepši pogled”.

Instagram

 

Oni koji su dom Luke Jovića u Milanu tada prvi put imali priike da vide, iskoristili su momenat da malo dublje zavire u svaki kutak kuhinje, što smo i mi učinili, a ukupni utisak je da četvoročlana porodica živi u modernom stanu, da je sve organizovano na dodir, od ormarića do šporeta a čak je i aspirator ugrađen u plafon.

Zavesa nema, što je još jedan dokaz da fudbaler i manekenka prate trendove, a s obzirom na divan pogled koji se pruža s prozora, one im svakako i nisu potrebne.

Pročitajte: Kad ti sin kaže da će ti unučiće roditi Sofija Milošević: Majka Luke Jovića konačno otkrila šta misli o snaji (FOTO)

Od električnih uređaja, počev od mikrotalasne, do čajnika, pa i brojnih namirnica koje su popunile radnu ploču, bela kuhinja nije mogla doći do izražaja.

instagram/sofijamilosevic

 

Niko, međutim, ne sumnja da kada je došlo vreme odabira nekretnine i njenog opremanja, da se manekenka i dizajnerka veoma potrudila.

Cilj joj je bio na prvom mestu lepota, a zatim i otvorenost prostora i praktičnost.

Komentari (0)

Loading