Celebrity News

Marta Savić uhvatila Mileta Kitića sa drugom devojkom! Pevač se ne kaje -Ako mi se vara, prevariću

Preljuba Mileta Kitića - pevač otkrio kako se sve dogodilo

Marta Savić uhvatila Mileta Kitića sa drugom devojkom!  Pevač se ne kaje -Ako mi se vara, prevariću

Ata Images/Antonio Ahel

Preljuba Mileta Kitića svake nedelje bar jednom tema je svih domaćih tabloida.

Mile je, naime, više od tri decenije u braku sa koleginicom Martom Savić sa kojom ima i ćerku Elenu, takođe pevačicu.

Nažalost, njihov odnos iz mnogo razloga intrigira medije, koji spekulišu o njima, o njihovim navodnim neverstvima, vanbračnoj deci, ali najpre o razlozima razdvajanja popularnih supružnika koji nekoliko godina ne živi pod istim krovom. 

Pročitajte: Mileta možda i prepoznate, ali Martu teško: Pogledajte kako je slavni estradni par izgledao KAD SU SE TEK ZAVOLELI (FOTO)

Nakon što je muzičar pazario kuću na Dominikani, njegova izabranica gotovo da se tamo preselila. U Beograd dolazi samo po potrebi, kada je neophodno da sredi dokumentaciju, nađe se mezimici ili kada se tračevi o njenom braku po tabloidima zahuktaju više od očekivanog.

Ata Images/Antonio Ahel

 

Najviše ju je, veruje se, dotakla priča u kojoj se preljuba Mileta Kitića našla na naslovnoj strani Sveta.

Pisalo se tada, a po priznanju pevača, da ga je supruga uhvatila na delu.

- Davno je to bilo, u Bosni, ne znam ni da li je Elena bila rođena. I sad neko društvo tamo u bekstejdžu, neka curica je iz tašne izvadila gaćice.

Ata Images/Antonio Ahel

 

- Pošto se malo popilo ja ih radi zezanja stavim na glavu i kažem da slikaju. I tada je Marta ušla i videla - prisetio se Mile, a zatim u istom razgovoru otkrio da ne bi imao ništa da ga supruga posle svega prevari.

- Ako joj se vara, neka me prevari. Ako mi se vara, prevariću. Ali nema od toga ništa. Mi smo u tim godinama i toliko smo zajedno da stvarno nema potrebe.

Pročitajte: Spakovala je kofere i OTIŠLA! Marta Savić je odlučila: Ne pada joj na pamet da se vrati Miletu

- Ako treba, ja ću sesti u avion i otići u Dominikanu, gde Marta provodi najveći deo godine i gde sam pazario penthaus, tako da nema potrebe za varanjem. Nedavno mi se žena vratila, posle sedam, osam meseci - našalio se za sam kraj folker.

Ata Images/Antonio Ahel

 

 

Komentari (0)

Loading