Celebrity News

Predivne vesti stižu iz doma Gorana Bogdana i Jovane Stojiljković: Svi čestitaju porodica je samo to čekala

Porodica Gorana Bogdana i Jovane Stojiljković slavi

Predivne vesti stižu iz doma Gorana Bogdana i Jovane Stojiljković: Svi čestitaju porodica je samo to čekala

Boško Karanović

Porodica Gorana Bogdana i Jovane Stojiljković čini se da se pomirila sa činjenicom da se zaljubljeni par, bar u skorije vreme, neće odlučiti za venčanje.

S obzirom na to da su glumac i glumica već otpočeli život pod istim krovom, malo u Bogdanovom stanu u Zagrebu, malo u Jovaninom u Beogradu, mnogi ih već doživljavaju kao bračni par, zbog čega se nameće naredno pitanje, a to je pitanje potomaka.

Pročitajte: Na pitanje "Bi l' pošla za me" bolan odgovor! Goran Bogdan ovu grešku neće ponoviti (FOTO)

Veruje se da glumca koji je već zagazio u petu deceniju njegovi najmiliji stalno o tome pitaju, što je verovatno slučaj i sa Jovanom.

Uprkos insistiranju i zapitkivanjima, njih dvoje odlučili su da se na to ne osvrću i žive život kako najbolje umeju i znaju.

ata images/dusan milenkovic

 

Trenutno su oboje fokusirani na poslovne angažmane, važe za najangažovanije glumce u regionu zbog čega polako na njihovu adresu stižu vredne i značajne nagrade.

Boško Karanović

 

Svaka od njih manje ili više važna šaljiva ili realna veoma im znači.

Pročitajte: Goran Bogdan prvi put o venčanju sa Jovanom - Porodica se umešala, a kum nije samo jednom...

Dramski umetnik nedavno je dobio Nagradu za najsmijeh zbog čega se posebno obradovao i pohvalio pratiocima na Instagramu.

Instagram

 

Veruje se i da je porodica Gorana Bogdana i Jovane Stojiljković izuzetno ponosna zbog najnovijih dešavanja, te da je to razlog za okupljanje, šalu i proslavu.

Komentari (0)

Loading