Celebrity News

Na pitanje "Bi l' pošla za me" bolan odgovor! Goran Bogdan ovu grešku neće ponoviti (FOTO)

Veridba Gorana Bogdana i Jovane Stojiljković punih šest godina se čeka

Na pitanje "Bi l' pošla za me" bolan odgovor! Goran Bogdan ovu grešku neće ponoviti (FOTO)

ata images/antonio ahel/marija mladjen

Ako se nešto priželjkuje evo već šestu godinu to je veridba Gorana Bogdana i Jovane Stojiljković.

Širom Balkana popularni emotivni partneri od prvog momenta intrigiraju medije i javnost, koja im je nadenula epitet najlepšeg glumačkog para.

Pročitajte: Napokon su dočekli i taj dan! Bogdan i Jovana podelili predivne vesti - Čestitke samo pljušte (FOTO)

Svi su znaci da bi zgodni Hrvat i lepa Srpkinja mogli divno da žive, stvore bajkovitu porodicu, a ako je suditi po izvorima bliskim paru, oni su na korak do toga.

Antonio Ahel/ATAImages

 

Glumac i glumica uveliko već žive zajedno, i to na dve adrese, odlično balansiraju sa poslovima, slažu se, jedno drugo podržavaju kako kod kuće, tako i na crvenom tepihu, a ako to nije dovoljno, uz ljubav, poverenje i poštovanje koje dele, da učine nešto novo za svoj odnos, onda ne znamo šta bi to moglo da ih pokrene na inicijativu da se i zakonski spoje u jedno.

Ata Images/Antonio Ahel

 

Verovanje brojnih obožavalaca lika i rada glumačkog para je da bi venčanje, a prvenstveno veridba Gorana Bogdana i Jovane Stojiljković mnogo toga lepog donela u njihovu vezu, da bi je očvrsnula, načinila je lepšom i sadržajnijom.

Šta oni tačno o tome misle niko sa sigurnošću ne može da tvrdi, ono što je za sada primetno je da uživaju u svojoj ljubavi i jedno u drugom.

ata images/dusan milenkovic

 

Tokom zime i projekata u Srbiji su u Beogradu, a leti na Hrvatskom primorju, što govori u prilog tome da je mlada glumica uveliko upoznala Bogdanove roditelje i kumove, te da i oni lično jedva čekaju isto što i njihovi fanovi.

Pročitajte: Sa njim je trebalo da ode do oltara! Ovaj prezgodni sportista je bio velika ljubav Jovane Stojiljković - Da li je bolji frajer od Gorana?

S razlogom su Jovana i Goran o ovoj temi zatajni, o svojoj intimi jednostavno ne žele da govore. Jovana čak nema ni društvene mreže, dok ih Bogdan poseduje, ali ih koristi eventualno za duhovite opaske, promociju filmova, serija, ali i knjiga.

Nedavno je baš to učinio, ali je dodatnim rečima u opisu ozbiljno ganuo pratioce.

Naime, sa željom da promoviše knjigu svog prijatelja Goran je izdvojio citat:

- Bio jednom jedan, pa se skroz u nju zaljubio.

"Bi l' pošla za me?"

"Bih, ali da mi materino srce na dlanu doneseš."

Ode momak kući, živo srce materi iz nedara iščupa, pa poteci devojci. Uto se spotače pa pade, a majčino srce prošaputa: "Jesi se udario sine?"

Instagram/bogdangoranbogdan

 

Posle ovog glumac je dodao još jednu pričicu, a potom i pouku:

- Bila jaka zima i vrabac se smrzne na putu. Naiđe tuđa krava, zabalega ga, a vruća balega vrapca raskravi i oživi. Vrabac promoli glavu i zacvrkuće, a mačak ga čuje, ugleda, priskoči, ščepa i odnese. Pouka: Nije ti dušmanin uvek onaj koji te zabalega, niti ti je prijatelj onaj koji te iz balege čupa i spasava.

 

Komentari (0)

Loading