Celebrity News

Luka Lazukić i Slađana Ivanišević otkrili pol bebe!

Luka Lazukić i Slađana Ivanišević otkrili pol bebe!

Bivši muž Nataše Bekvalac Luka Lazukić, koji je osuđen za nasilje nad poznatom pevačicom posle dve devojčice, dobiće sina!

Kako je Pink.rs prvi pisao, plesačica Slađana Ivanišević i Luka Lazukić dobiće dečaka.

Naime, Luka Lazukić, bivši suprug Nataše Bekvalac, preselio se u Novi Sad čim je saznao da je njegov gova sadašnja izabranica Slađana trudna a kako je naveo Pink.rs zgodna plesačiva Luki će podariti sina, baš kao što je i želeo.

- Voleo bih da mi Slađa rodi sina - poverio se Luka prijatelju.

Takođe, Luka i Slađana uveliko planiraju venčanje a kako će se sve odvijati zbog pandemije korona virusa, ostaje da vidimo.

PROČITAJTE I: Luka Lazukić nije došao da vidi ćerku, ovaj put je imao šokantan izgovor!

Luka Lazukić krio da je u vezi sa Slađanom

Nedugo posle zvaničnog razvoda od prelepe pevačice Nataše Bekvalac, uplovio je u vezu sa zgodnom plesačicom Slađanom Ivanišević, a potrvdu njihove ljubavi nismo dobili sve do prve zajedničke fotografije koja je posvedočila tome.

Ljubav nisu uspeli dugo da kriju, a njihovu vezu potvrdila je i fotografija koja je isplivala na društvenim mrežama!

Pogledajte:

PROČITAJTE I: Luka Lazukić već u pripremama nove svadbe?

Luka je prošle godine zvanično i osuđen za nasilje u porodici

Bivši suprug Nataše Bekvalac, je u noći između 13. i 14. aprila 2018. godine u njihovom porodičnom domu pretukao Natašu i naneo joj lakše telesne povrede.

Evo kako je Nataša nakon svega komentarisala nasilje koje je preživela!

– Poruke su znak da se ne razlikuje od većine muškaraca. Udarci ne bole toliko koliko laži sa kojima sam se posle borila. A, zagrljaj je dokaz da imam posla sa čovekom o kojem se prave filmovi – istakla je nakon svega Nataša za Informer Hit i dodala:

– To su veoma neprijatne situacije, u tebi se dešavaju strašni lomovi. Ali organizam ti se tako natempira da u trenucima suočavanja u prostoriji dva sa dva, istina i ljubav su ono što te učini da ostaneš na nogama i budeš jaka - rekla je Nataša i dadala:

– Na prvom ročištu sam rekla da ne može ljubav da nestane preko noći, pa tako ni kod mene. Ali, nestane kada se taj neko potrudi da nestane, Jednostavno iščezne. Iz dana u dan samo opada. Žao mi je, ali ja njega više ne mogu da doživim kao muškarca, a to je poražavajuće i strašno. Kukavice su nešto najgore – zaključila je ona.

Međutim, nakon dve godine od ovog nemilog događaja Nataša Bekvalac srećnija je nego ikad. Uživa u prelepom domu sa ćerkama Hanom i Katjom a nedavno ostvarila je i svoj najveći san u karijeri - napunila je Arenu i zapevala svoje najveće hitove pred nekoliko hiljada ljudi

PROČITAJTE I: Nataša Bekvalac: Ono što me je emotivno ubijalo i pokidalo sve živce počelo je da mi nedostaje!

Nastavite da čitate Story. Svake nedelje dajemo vam stručne savete iz najširih društvenih oblasti. Za vas donosimo uvek sveže i aktuelne vesti iz sveta poznatih. Vaše poverenje nas čini jačim i boljim.

 

Komentari (0)

Loading