Celebrity News

Žena za sve: Nataša Bekvalac u nikad viđenom izdanju (foto)

Žena za sve: Nataša Bekvalac u nikad viđenom izdanju (foto)

Nataša Bekvalac od početka vanredne situacije u zemlji, često pronalazi način da nasmeje svoje brojne pratioce na društvenim mrežama i našali se na svoj račun

 

Popularna pevačica Nataša Bekvalac dane izolacije provodi sa ćerkama Hanom i Katjom na salašu u Čeneju. Na imanju se nalazi luksuzna vila, ali i veliko dvorište i voćnjak. Mesto jeste divno za uživanje u prirodi, ali to sve treba održavati.

Kako trenutno nema muške ruke u blizini, pevačica je odlučila da dovede u red svoju oazu mira i „zavrne rukave“ kako bi sve bilo savršeno uredno.

U jučerašnjem postu na Instagramu otkrila je šta je naumila…

- Spremam se da pokosim travnjak u dvorištu. Dakle, ja sam žena iz snova, perfektna, izrazito lepa, talentovana i jako vredna - poručila je u svom stilu Nataša putem storija na popularnoj društvenoj mreži, pa dodala emotikone koji plaču od smeha.

Međutim, juče je ostalo nejasno da li je travnjak sređen.

Vredna Novosađanka

Da nije samo lepa i talentovana, već i vredna, lepa Novosađanka je dokazala ponovo putem mreža. Dakle, planirano - učinjeno.

- Malo sam negde propustila, ali to je moja umetnička sloboda, a i savršeno ne postoji - napisala je na Instagramu. A u video snimku koji je objavila u storiju može se videti i kako su radovi tekli.

Pročitajte i: Nataša Bekvalac urnebesnim komentarom oduševila sve razvedene dame

Salaš u Čeneju planiran da bude porodična oaza

Inače, Nataša je salaš uredila neposredno pred rođenje druge ćerke Katje, u februaru 2018. godine.

Njen plan je bio da tamo živi sa ćerkama  i tadašnjim suprugom Lukom Lazukićem, međutim zbog porodičnog nasilja koje je doživela, od njega se razvela, pa u svojoj oazi mira uživa samo sa svojim mezimicama.

Kako su domaći mediji preneli prošle nedelje, Natašin bivši suprug Luka Lazukić i njegova sadašnja devojka Slađana Ivanišević čekaju dete. Naime, poznata plesačica i pevačica i Luka već duže vreme žive zajedno, a kako navodi "Pink.rs", rođenje sina očekuju za oko četiri meseca.

Slađana i Luka su vezu dugo krili, a u oktobru prošle godine prvi put su u javnosti obelodanili da su u emotivnoj vezi.

Pročitajte i: Luka Lazukić postaje tata, Slađana Ivanišević trudna!

Nataša Bekvalac doživela nasilje u porodici

Podsetimo se, bivši suprug Nataše Bekvalac je u noći između 13. i 14. aprila 2018. godine u njihovom porodičnom domu pretukao Natašu i naneo joj lakše telesne povrede. Nasrnuo je na nju nakon što je u njegovom telefonu našla poruke koje su joj ukazale na to da joj je neveran.

- Poruke su znak da se ne razlikuje od većine muškaraca. Udarci ne bole toliko koliko laži sa kojima sam se posle borila. A, zagrljaj je dokaz da imam posla sa čovekom o kojem se prave filmovi – istakla je nakon svega Nataša za "Informer Hit" i dodala:

- To su veoma neprijatne situacije, u tebi se dešavaju strašni lomovi. Ali organizam ti se tako natempira da u trenucima suočavanja u prostoriji dva sa dva, istina i ljubav su ono što te učini da ostaneš na nogama i budeš jaka.

Pročitajte i: Nataša Bekvalac: Ono što me je emotivno ubijalo i pokidalo sve živce počelo je da mi nedostaje!

- Na prvom ročištu sam rekla da ne može ljubav da nestane preko noći, pa tako ni kod mene. Ali, nestane kada se taj neko potrudi da nestane, Jednostavno iščezne. Iz dana u dan samo opada. Žao mi je, ali ja njega više ne mogu da doživim kao muškarca, a to je poražavajuće i strašno. Kukavice su nešto najgore - zaključila je ona.

Komentari (0)

Loading