Celebrity News

Snežana Dakić iskreno o teškom periodu: Bila sam jaka, dobro zarađivala, a onda se sve survalo!

Snežana Dakić iskreno o teškom periodu: Bila sam jaka, dobro zarađivala, a onda se sve survalo!

Snežana Dakić podelila je sa svojim pratiocima na instagramu težak životni period krzo koji je prošla pre sedam godina. Naime, ova kratka ispovest nateraće vas da se zamislite! 

Poznata novinarka Snežana Dakić koja je izuzetno aktivna na društvenim mrežama pronašla je odličan način kako da na koristan i zanimljiv način razgovara sa svojom publikom. Osim neprikosnovenog talenta i blistave karijere novinarke i voditeljke, Snežana Dakić odlično se snašla i u "new age" filozofiji pa tako na temu ljubavi, muškaraca, razvoda, morala i ostalih tema savršeno uklapa svoje misli i pretače ih u atraktivne objave u kojima, prvenstveno uživaju žene, složićete se.

Ali, ovoga puta na redu je nešto sasvim drugačije jer život nije satkan samo od lepih stvari.

PROČITAJTE I: Snežana Dakić progovorila o tome šta joj muškarci šalju u inboks!

Snežana Dakić, u svom narednom saopštenju na Instagramu prisetila se perioda kada je bila na vrhuncu karijere, ispunjena kao majka i srećna u braku. Ali, kako ističe u jednom dahu, sve se survalo.

Njeno obraćanje prenosimo vam u celosti:

– Oktobra 2013. bila sam jaka i zadovoljna, dobro sam zarađivala, vitka, u odličnoj fizičkoj formi i kondiciji. Sasvim zdrava. Bila sam jako popularna, mnogo zauzeta ulogom majke, supruge, asistenta na fakultetu i TV autorke. A nekoliko meseci kasnije, sve će se preokrenuti… survati: zdravlje, posao, ljubav, prijateljstvo; uslediće period sumnje i nesigurnosti. Straha. Neizvesnosti. Nelagodnosti.

PROČITAJTE I: Nakon što su je izvređali zbog oštrog obraćanja devojkama, Snežana Dakić UZVRAĆA UDARAC!

 

View this post on Instagram

 

Oktobra 2013. bila sam jaka i zadovoljna, dobro sam zaradjivala, vitka, u odlicnoj fizickoj formi i kondiciji. Sasvim zdrava. Bila sam jako popularna, mnogo zauzeta ulogom majke, supruge, asistenta na fakultetu i tv autorke. A nekoliko meseci kasnije, sve ce se preokrenuti....survati: zdravlje, posao, ljubav, prijateljstvo; usledice period sumnje i nesigurnosti. Straha. Neizvesnosti. Nelagodnosti. Pa opet -period prezauzetosti i nove potrage za sobom: sta zelim, sta ne moram, ko sam ja sada? Ko su prijatelji? Ko su neprijatelji? Kakvi su muskarci? Sta hoce od mene? A sta ja hocu i da li hocu? Ali, sve je proslo. Ja sam odlicno. I svi smo, hvala Bogu-zivi i zdravi. Doslo je i vreme novih pocetaka. Jer, ma koliko godina da imate, zivot je uvek pred vama?‍♀️?‍♀️?‍♀️?‍♀️ #tbt @laziclaza @milosnadazdin @id_hairacademy

A post shared by Snezana Dakic (@snezanadakic) on Apr 10, 2020 at 12:48pm PDT

Period neizvesnosti koji je usledio Snežana Dakić kategorizovala je putem svojih reči kao jedan od najtežih budući da je tada imala rascept identiteta. 

Loš period je iza nje i smatra da je došlo vreme novih početaka. Život je pred svima nama, bez obzira na godine, rekla je.

- Pa opet -period prezauzetosti i nove potrage za sobom: šta želim, šta ne moram, ko sam ja sada? Ko su prijatelji? Ko su neprijatelji? Kakvi su muškarci? Šta hoće od mene? A šta ja hoću i da li hoću? Ali, sve je prošlo. Ja sam odlično. I svi smo, hvala Bogu – živi i zdravi. Došlo je i vreme novih početaka. Jer, ma koliko godina da imate, život je uvek pred vama – poručila je Snežana Dakić.

PROČITAJTE I: Snežana Dakić bez dlake na jeziku o muškarcima: Neka se sami snađu!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Snezana Dakic (@snezanadakic) on Mar 10, 2020 at 1:34pm PDT

Evo kako je Snežana Dakić komentarisala da se njen bivši muž razvodi po treći put!

U domaćim medijima pre nekoliko nedelja osvanula je vest da se bivši suprug Snežane Dakić, biznismen Vladimir Mikić razvodi po treći put. Vladimir i njegova supruga Jovana Miljković, kako saznaje „Alo“, dogovorili su se pre mesec dana da se sporazumno razvedu posle tri godine braka. Evo kako je njegov razvod komentarisala njegova bivša supruga Snežana Dakić:

– Novinari me pitaju za komentar na razvod mog bivšeg muža. Pa, da im ne bih odgovarala pojedinačno, evo mog kratkog razmišljanja na temu razvoda, a naročito kad su to javne ličnosti. Vladimir je otac mog deteta i kad smo se venčali bio je čovek mog života. Kao i u toku našeg braka. Zato o njemu ni prilikom našeg razvoda, niti sada nisam rekla ništa ružno, niti kompromitujuće. Uvek sam pričala samo o sebi: o svojim osećanjima i o tome kako sam kroz sve prolazila: javnost, vaspitanje, finansijska nesigurnost. Smatram da pristojan svet treba da se rastaje na pristojan način, odgovorno i sa poštovanjem, a da se “prljav veš” zadržava kod kuće. Ujedno svakog dana razmišljam o tome koliko smo mi imali sreće dok smo bilo zajedno. Naši životi i naši poslovi su prosto cvetali. Sticali smo i razvijali se, a sa nama zajedno i naše porodice i prijatelji. Svima smo pomagali. To je velika sreća, na kojoj sam jako zahvalna. Naročito sada, kada su se svima nama znatno promenile životne okolnosti. Promenio se i svet i politika – napisala je Snežana na svom Instagram profilu.

Nastavite da čitate Story. Svake nedelje dajemo vam stručne savete iz najširih društvenih oblasti. Za vas donosimo uvek sveže i aktuelne vesti iz sveta poznatih. Vaše poverenje nas čini jačim i boljim.

Komentari (0)

Loading