Celebrity News

Ana Kokić otkrila kako je zadržala seksi telo: Ovo je tajna zašto se ne goji u izolaciji!

Ana Kokić otkrila kako je zadržala seksi telo: Ovo je tajna zašto se ne goji u izolaciji!

Jedna od najpopularnijih pop pevačica, Ana Kokić, vreme u izolaciji koristi za 'kovanje' novih poslovnih planova, komponuje, druži se sa ćerkama, ali i naporno vežba kako bi održala savršenu liniju

Pevačica Ana Kokić pre uvođenja vanrednog stanja u zemlji vredno je radila na novim pesmama. Nedavno je bila i u Atini kako bi sa tamošnjom ekipom kompozitora dogovorila saradnju za novi projekat.

Ali, novi poslovni poduhvati će morati malo da sačekaju, pošto, kao i većina ljudi, poznata pevačica ovih dana je, uglavnom, u izolaciji. Kako kaže, izlazi samo na kratko kada je neophodno. Kod kuće čuva ćerke, pomaže mami, kuva, sređuje kuću, vežba.

Ipak, pronašla je način da skrene pažnju svojih brojnih pratilaca na društvenim mrežama objavivši provokativnu fotografiju. Dok iznenađeni fanovi ’navijaju’ da lepa pevačica preseče traku koja joj prekriva grudi, ona je samo kratko poručila:

- Nema nastavka!

NE PROPUSTITE:
Ana Nikolić nikad mršavija, od seks bombe ni traga! (foto)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ana Kokic (@anakokicmusic) on Apr 13, 2020 at 8:07am PDT

Ana Kokić ne miruje u izolaciji

Šarmantna pevačica Ana Kokić sredila je svoju liniju zahvaljujući pravilnoj ishrani i treninzima, a kako ističe, sada najviše kalorija sagori dok snima video-klipove za sve popularniju društvenu mrežu "Tik-Tok".

Ističe da dane u izolaciji koristi više za vežbanje nego za kuvanje.

- Pite ne smem da jedem, tako da sada oklagije koristim samo za maderoterapiju i uklanjanje celulita. Ali čim to sredim, napraviću najsočnije kiflice - izjavila je pevačica za "Blic".

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ana Kokic (@anakokicmusic) on Apr 6, 2020 at 10:52am PDT

Kako je pre izolacije provodila dosta vremena na treninzima, Kokićeva pokušava da u svoja četiri zida radi vežbe koje su prilagođene za kućni prostor.

- Ne mogu da se pohvalim baš da treniram koliko bi trebalo, ali dajem sve od sebe da budem bar malo fizički aktivna - dodala je Ana, našalivši se na račun sopstvene ishrane koja se uglavnom bazira na brokoliju.

- Naravno da prekršim, i to najviše iz dosade. Ne preterujem sa slatkišima i ostalim specijalitetima koje ne bih smela, ali nekada moram i dušu nahraniti - rekla je popularna pevačica kroz osmeh.

NE PROPUSTITE:
Ana Kokić: Nasmejana sam, a ceo svet mi se ruši!

Ana Kokić o ćerkama: Samostalne su i odgovorne

Ana ističe da se navikla na izolaciju, ali da joj ipak nedostaju nastupi i publika.

- Iskreno, prija mi. Bilo mi je teško prve nedelje jer sam od samog početka vanrednog stanja strogo poštovala sve. Neizvesnost me je najviše uznemirila, ali sada sam super. Fale mi nastupi i moja publika, ali verujem da ćemo se ubrzo ponovo družiti. Do tada pravim planove, smišljam šta ću kada sve ovo prođe i komponujem.

Kada je reč o ćerkama, Ana je presrećna što samostalno prate nastavu i završavaju domaće zadatke.

- Iskreno, raduje me što ne moram sa njima puno da radim, ne zato što mi je mrsko, nego što uspevaju sve same da isprate i nauče. Ja im samo pomognem kod teških lekcija i preslišavam ih. Ostalo sve same rade i drago mi je što su naučile da budu samostalne i odgovorne kada je škola u pitanju - istakla je pevačica.

NE PROPUSTITE:
Ana Kokić je ponovo srećna žena: Nije bitno šta će drugi da kažu na to

Nikola Rađen priznao da je još uvek zaljubljen u bivšu suprugu

Veliku pažnju javnosti početkom ove godine privukle su izjave Aninog bivšeg supruga, vaterpoliste Nikole Rađena. Poznato je da su posle razvoda ostali u dobrim odnosima i da se zajednički brinu o ćerkicama Nini i Tei. Ipak, potpuno neplanirano, čuveni sportista je priznao da je i dalje zaljubljen u bivšu suprugu.

Naime, u emisiji "Blic poligraf" isprva je pokušao diplomatski da odgovori na to pitanje, ali kada se ispostavilo da ne govori istinu, morao je da prizna.

- Istina je. Ona će uvek imati posebno mesto u mom srcu jer je majka moje dece. Tako da tu nema dileme - rekao je Rađen.

PROČITAJTE I: Ana Kokić o novostima na emotivnom planu: Ljubav ne može da se planira!

Nikola je 'pao' i na pitanju da li je istina da su mu se tokom karijere nabacivale mnoge žene sa javne scene.

Pošto je prvo odgovorio negativno, usledio je popravni:

- Bilo je nekih situacija gde su one na raznim nekim događajima probale da mi se približe, ali nisu uspele. Mislim, jeste jedna, u stvari. Ali tada sam se oženio – priznao je on.

Komentari (0)

Loading