Celebrity News

Menja život iz korena! Nataša Bekvalac najavila totalni preokret (foto)

Menja život iz korena! Nataša Bekvalac najavila totalni preokret (foto)

Nakon što je na Instagramu priznala da se ugojila 7 kilograma, Nataša Bekvalac odlučila je da je vreme za radikalne promene. 

Poznata pop diva Nataša Bekvalac ovih dana radi žustro na svom fiizčkom izgledu. Nakon priznjanja da se u izolaciji ugojila sedam kilograma, rešila je da svoj život totalno preokrene.

Budući da je veliki gurman i da svojim ukućanima često prirpema razne ukusne senzacije, zbog viška kilograma Nataša Bekvalac vratila se zdravom režimu ishrane. Sada u njenoj dnevnom meniju možete videti isključivo žitarice i bobičasto voće.

Po receptu lekara nutricioniste, lepa novosadska Barbika odličila je da vreme za promene. Svoje obroke svela je na minimum. Na taj račun se i našalila u svom stilu pa je rekla da "jede kao ptičica".

Pored toga što je odlučila da svoje obroke koriguje do najsitnijih detalja, Nataša Bekvalac kreće i sa redovnim treninzima.

Vežbe u kombinaciji sa ishranom biće pun pogodak, pa će iz karantina išetati kao holivudska diva ili kako ona kaže - medenjak srna ranjena, prelepa. 

Naravno, ovaj "Self-description" mnoge je nasmejao, ali svakako očekujemo Natašin povratak u punom sjaju!

NE PROPUSTITE:
Nataša Bekvalac: Žrtve nasilja se teško oporavljaju, u šoku sam, imam dve ćerke!

Nataša Bekvalac oduvek je radila na svom izgledu, ali o svom telu  rekla je nešto što je svaku ženu trgnulo iz zone komfora!

Ranije, Nataša je pričala o svom izgledu gde se osvrnula i upravo na godine. Reči koje je tada izgovorila odzvanjale su u ušima mnogih žena u Srbiji. 

Podsetimo se tih reči...

– Svaka žena će me razumeti kada kažem da kada upalim ona najsurovija svetla, pa stanem ispred ogledala sa rukama pored tela, a ne kada zauzmem neku pozu, nego se ogolim sama pred sobom, nije baš sve tako savršeno kao kada sam obučena – rekla je Nataša i dodala:

– To je manje važno od momenta koji je bio presudan da počnem da vežbam, a to je kada sam posle sat i po pevanja shvatila da ne mogu da dišem, budući da sam vrlo energična na nastupima. Prvi put mi se desilo da sam tražila dve spore pesme da bih udahnula malo vazduha da bih kasnije mogla da se vratim u svoj tempo. To je za mene bilo strašno poražavajuće. Publika, naravno, to nije osetila, mislila je da to tako treba, ali za mene je to bio odlučujući momenat.

Nataša je tada priznala da ima i velike probleme sa kičmom, prvenstveno zbog toga što je sve vreme nosila ćerku Katju, koja u tom periodu tek trebalo da prohoda.

– Dešava se da ujutru ustajem lagano, tako da sebi izgledam kao da imam mnogo više godina. (smeh) Jedva ustajem – izjavila je Nataša Bekvalac. 

NE PROPUSTITE:
Nataša Bekvalac PRVI PUT o porodičnom nasilju koje je preživela i bivšem suprugu: Na sudu su me pitali „zašto si ga naglo budila“!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nataša Bekvalac (@bekvalceva) on Dec 9, 2019 at 5:55am PST

Komentari (0)

Loading