Celebrity News

Kum Željka Joksimovića pobedio koronu! Bane Obradović napustio bolnicu!

Kum Željka Joksimovića pobedio koronu! Bane Obradović napustio bolnicu!

Bane Obradović, poznati menadžer posle dve nedelje lečenja vratio se kući i odmah obavestio prijatelje i saradnike da je dobro, ali da i dalje teško govori.

 

Estradni menadžer Bane Obradović posle dve nedelje napustio je Klinički centar Srbije gde je bio hospitalizovan na odeljenju pulmologije. On je u bolnicu primljen sa jakom upalom pluća nakon čega je bio testiran na koronavirus, a rezultat je, nažalost, bio pozitivan.

Obradović se vratio kući gde ga je dočekala porodica, supruga Jovana i sinovi.

Najuspešniji estradni menadžer je odmah poslao poruku prijateljima da se dobro oseća, da je zdravstveno mnogo bolje. Međutim, rekao je da još uvek teško govori.

Veliku podršku je sve vreme tokom boravka u bolnici imao od brojnih saradnika i prijatelja.

Među njima je i voditelj emisije „Nikad nije kasno“ i producent „Granda“ Žika Jakšić. On se stalno raspitivao o Obradovićevom zdravstvenom stanju i verovao da će sve dobro završiti. Bio je i veoma zabrinut kada je otkriveno da je njegov prijatelj inficiran opasnim virusom.

- Pre tri, četiri dana nije bila nimalo naivna situacija. Svi smo se zabrinuli za njega. Stavili su ga na respirator, pošto mu je otkazalo 30 odsto pluća. Sada mu je bolje, hvala bogu. Juče je već uspeo da ustane iz kreveta, počeo je da šeta - rekao je Jakšić za Blic nakon što je Bane primljen u bolnicu.

PROČITAJTE I: Kum Željka Joksimovića Bane Obradović u bolnici zbog korona virusa!

Sa Banetom u bolnici je bio i muzičar Đorđe David.

Pročitajte šta je poznati roker rekao o Obradovićevoj borbi sa koronom u nedavnom gostovanju u emisiji Ognjena Amidžića.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Melos Estrada Official (@melos.estrada) on May 16, 2017 at 11:41pm PDT

Podsetimo, i Obradovićev srednji sin bio je pozitivan na Covid-19. Na sreću, njegovo stanje nije bilo ozbiljno. Bio je smešten u privremenu bolnicu na Sajmu, posle čega je lečenje nastavio kod kuće.

Testiran je bio i Banetov najstariji sin, dok Obradovićeva supruga Jovana i najmlađi sin, na sreću, nisu imali nikakve simptome virusa.

Inače, Bane Obradović je menadžer i kum Željku Joksimoviću, a sarađuje sa brojnim muzičarima među kojima su Dragan Kojić-Keba, Ana Bekuta, Snežana Đurišić, Zorica Brunclik.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Melos Estrada Official (@melos.estrada) on Jul 28, 2017 at 4:17am PDT

Komentari (0)

Loading