Celebrity News

Voditeljka Sanja Marinković: Oduvek sam bila krunisana kraljica naivnosti!

Voditeljka Sanja Marinković: Oduvek sam bila krunisana kraljica naivnosti!

Otkad je voditeljka Sanja Marinković pomenula mogući razvod od supruga, njene izjave nailaze na veliku pažnju i svaka reč analizira se do detalja.  

Voditeljka emisije „Magazin IN“ Sanja Marinković pre situacije sa koronavirsusom bila je na odmoru u Majamiju sa dvanaestogodišnjim sinom Strahinjom, a dok je javnost spekulisala o tome da li je ljubavi između nje i supruga Aleksandra zaista došao kraj, ona je tvrdila da će razmisliti da li će ostati u braku…

Sanja Marinković, zvanično je pre nekoliko nedelja potvrdila da u njenom odnosu sa suprugom Aleksandrom Uhrinom ne cvetaju ruže. Naime, na pitanje gledaoca da li se razvela i da li se opet zaljubila, jer izgleda drugačije, Sanja je odgovorila:

– To da izgledam potpuno drugačije mi govore već godinu dana, tako da to nije uzrok. Zvanično se razvela još nisam, što ne znači da neću – rekla je Sanja.

– A ovo drugo, da li sam se zaljubila. Izuzetno bih volela da sam se zaljubila, jer bih sigurno izgledala još lepše – završila je izlaganje poznata voditeljka Sanja Marinković.

NE PROPUSTITE:
Sanja Marinković ekskluzivno za „STORY“: Završila sam sa ljubavnim iluzijama!

Voditeljka Sanja Marinković: Oduvek sam bila krunisana kraljica naivnosti!

Iako lepa voditeljka na život gleda potpuno racionalno, nova izjava Sanje Marinković začudila je mnoge. Evo i zašto...

- Možete biti moderni, otmeni, elegantni i odmereni bez obzira gde ste, koga poznajete ili sta radite. 
Umetnost življenja sa stilom i elegancijom je trenutak kada naučiš da veruješ u sebe. Ja sam oduvek bila krunisana kraljica naivnosti, neodlučnosti i svaku svoju grešku posmatram i dalje kao novu lekciju, a ima ih mnogoo - poručila je Sanja Marinković začudivši sve ovim rečima, budući je često isticala svoje jasne stavove po pitanju ljubavi i stavova kojima žena treba da ostane dosledna.

Ovim rečima, Sanja je takođe mnogim ženama stavila do znanja da iz svake životne situacije izvuku određenu pouku.

NE PROPUSTITE:
Vrele čari Majamija! Sanja Marinković pokazala telo u bikinuju pa progovorila o drugim muškarcima (foto)

Sanja Marinković - Nisam od onih razmaženih ili nezadovoljnih žena

Poznata voditeljka je svojevremno za naš magazin "Story" pričala o decenijskom zajedničkom životu sa suprugom, ističući da je njihov dogovor bio da o intimnim stvarima ne pričaju javno.

- Posle više od decenije zajedničkog života najvažnije je kako vam je s nekim u krevetu, u kuhinji ili kada zajedno ćutite. Kada je reč o ćutanju, naš dogovor je od početka bio da o intimi ne pričamo javno. Slike s našeg venčanja krasile su naslovne strane, kao i slike sa Strahinjom dok je bio beba, a onda smo shvatili da su mir u porodici i uspeh u karijeri mogući samo ukoliko se gaje i čuvaju od komentara okoline.

S druge strane, Sanja spada u red javnih ličnosti čiji brak traje pohvalno dugo u odnosu na nekakav prosek koji vlada. U nastavku je otkrila kako je to uspela...

NE PROPUSTITE:
Razvodi se ili se ne razvodi: Sanja Marinković zbunila sve odgovorom na glasine da se rastaje od supruga

- Vreme će pokazati da li sam uspela. Potreba za ljubavlju, nežnošću i šaputanjem na jastuku kod nas žena zauvek ostaje ista, a ja se ne zadovoljavam mrvicama, bez obzira na godine zajedničkog života. Najvažnije je da smo prijatelji, podrška i da se trudimo da ispunimo naša očekivanja koja imamo i u roditeljstvu i kao partneri. Mi smo se, inače, venčali tek 2011, kada je Strahinja trebalo da napuni četiri godine, tako da nam brak kao institucija nikada nije bio mera sreće.

- Nisam od onih razmaženih ili nezadovoljnih žena koje očekuju da im muškarac ugađa i pogađa spisak želja i zahteva, ali jesam spremna da, ma koliko imala strah od novog početka, jednog dana shvatim da nemam više vremena ni želje da sledim zapovesti bračnog zaveta. Radije ću ostati u braku zato što nekoga volim, a ne zato što se bojim da odem. Da li će ljubav pobediti strah od odlaska vreme će pokazati.

NE PROPUSTITE:
Nerazdvojne prijateljice: Zbog čega je Sanja Marinković jedne večeri rasplakala Vesnu Dedić?

Komentari (0)

Loading