Celebrity News

Vreme ljubavi i praštanja: Kako su poznati dočekali katolički Božić (FOTO)

Najradosniji praznik u godini obeležen je širom sveta. Pogledajte kako su poznati dočekali katolički Božić u svojim toplim domovima...

Vreme ljubavi i praštanja: Kako su poznati dočekali katolički Božić (FOTO)

Najradosniji praznik u godini Božić danas obeležavaju neke od najpoznatijih holivudskih zvezda.  

 Poznati dočekali katolički Božić 

Zbog trenutne situacije s koronavirusom, luksuzna putovanja nisu dozvoljena, ali su zato u svojim domovima napravili pravu prazničnu atmosferu. Mnoge poznate ličnosti ostale su u svojim kućama kako bi kvalitetno praznično vreme dočekale u slozi i ljubavi. Božić je dan opraštanja i prihvatanja, pa su tako mnogi od njih zahvalni na prilici da i pored teške globalne situacije, ovo vreme provedu s najmilijima. 

Božićna čestitka Harija i Megan ove godine oduševila je sve širom sveta. Tročlana porodica prvi put slavi Božić daleko od britanskog dvora. Van okrilja britanske palate i kraljevskih protokola, fotografisanje za porodični portret prošlo je u opuštenoj atmosferi...

Sofija Milošević pokazala deo luksuzne vile, sve pršti od glamura (FOTO)

Dženifer Lopez oglasila se na svom „Instagram” nalogu veče uoči Božića. Svojim prijateljima i fanovima poželela je srećan Božić. Njena raskošna crvena haljina u potpunosti je odgovarala prazničnom duhu, a osim toga što izgleda savršeno, ovo je zasigurno i prizor koji će Aleks dugo pamtiti. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Kristijano Ronaldo i zgodna Heorhina najradosniji praznik obeležili su sjajnom atmosferom u svom domu. Poznati fudbaler ne može da sakrije sreću na svom licu, a njegova prelepa verenica sve je organizovala kako bi na ovaj važan datum svi bili skupa. 

Raskošna jelka do plafona: Ovako je Dragana Mirković uskrasila dvorac u Beču

Porodica Bekam podelila je specijalan momenat na „Instagramu”. Viktorija i Dejvid tradicionalno svake godine okupe svoju porodicu kako bi u slozi i miru proslavili Božić pa je tako bilo i ovde godine. Interesantno je da su svi isto obučeni, u crne svilene pidžame, budući da je zabava kod kuće.

Kortni Kardašijan i Kajli Džener 

Provokativno, nema šta! Čuvene starlete i članice planetarno poznate familije, obeležile su Božić seksi izdanjima. Dok je Kortni igrala na proverenu kartu seksepila, Kajli je to učinila s dozom elegancije

Dom Cece Ražnatović u vreme praznika izgleda magično (video)

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kylie 🤍 (@kyliejenner)

Elsa Pataki i Kris Hemsvort nasmejali su svoje pratioce. Popularni glumac pozirao je raskopčane košulje pored jelke. Sigurni smo da je ovaj prizor obradovao brojne dame širom sveta. 

Indira Levak čestitala je Božić u veoma seksepilnom izdanju. Pop zvezda nikad bolje nije izgledala, a crvena haljina koju je obukla za fotografisanje istakla je sve njene atribute. 

Ostaćete bez daha: Dom Ane i Bastijana prava je oaza harmonije i luksuza

Iskrenim čestitkama povodom najradosnijeg praznika u godini pridružila se i poznata hrvatska voditeljka Antonija Blaće, kao i mnogi drugi koji obeležavaju Božić po gregorijanskom kalendaru. 

Komentari (0)

Loading