Celebrity News

Grudi u vis! Novi izgled Zorane Jovanović nakon operacije (FOTO)

Izgled Zorane Jovanović nakon hiruške intervencije mnoge je oduševio. Srspka blogerka izgleda nikad bolje...

Grudi u vis! Novi izgled Zorane Jovanović nakon operacije (FOTO)

Srpska blogerka Zorana koja se nedavno podvrgla hiruškoj intervenciji, konačno je zadovoljna svojim grudima. Kako je i sama nedavno istakla, nakon prve operacije nije bila srećna zbog velikog razmaka na grudnom košu koji je bio više od 5cm. 

- Moj grudni koš je jako veliki. Ja sam želela što manji implant, meni je plastični hirurg savetovao da ime sa 450 do 500, ja sam mislila da će mi grudi biti veličine glave. Iako mi je on pričao da će više ići u širinu, da popuni moj grudni koš, ja sam naravno morala da isteram svoje i stavila sam implant od 325 kubika. I prvi problem koji imam sa grudima je taj što je razmak između mojih grudi 6, 5 cm iako ne bi trebalo da bude veći od dva. To je moja greška.

Zorana Jovanović Zorannah: Nikad ne bih mogla da budem samohrana majka

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zorana Jovanovic (@zorannah)

Izgled Zorane Jovanović - Konačno srećna u svojoj koži

Sada je konačno dobila izgled kakav je oduvek želela i to s ponosom ističe. Iako je pretrpela užasne bolove kako bi dostigla svoj cilj, Zorana se ne kaje zbog toga, jer je bila u rukama najboljih stručnjaka. 

Asimetriju koja joj je pravila veliki estetski problem konačno je otklonila. 

- Moje grudi su same po sebi bile asimetrične i meni je hirurg rekao da ako želim da popravim tu asimetriju morao bi da mi radi operaciju preko bradavice, što samim tim znači da ti bradavica više nikada ne bude ista ako se operacija radi tim putem. Bio je u fazonu, mlada si ne želim da ti uništavam bradavice, možda da ne radimo to sada, već tamo nekad kad budeš korigovala i budeš menjala implante drugi, treći put jer se oni menjaju na svakih deset godina - rekla je Zorana nedavno pre intervencije koju je nedavno objavila na svom „Youtube” kanalu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zorana Jovanovic (@zorannah)

S novim izgledom, Zorana je pokazala i novu ljubav koja je, prema pisanju domaćih medija, u njen život ušla još prošle godine u februaru. Reč je o reprezentativcu Severne Makedonije Bobanu, koji je pre nekoliko dana objavio sliku iz njenog stana.

Ukoliko ste propustili da vidite novog dečka, slika je na linku ispod...

Zorannah u vezi s fudbalerom? Novi dečko objavio sliku iz njenog stana!

Za blogerku, 2021. počela je ludo i nezaboravno...

Zorana sada izgleda ovako, da li vam se dopada? 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zorana Jovanovic (@zorannah)

Komentari (1)

Loading
Sale

11:43 14.01.2021

Koliko je pametno sada uraditi uvecanje grudi, moja supruga je na nano klinici brant uvecala usne i sad je u dilemi da li sme da primi vakcinu posto postoje razliciti komentari da vakcina moze izazvati nepozeljne efekte.