Celebrity News

Veljko od tazbine dobio kuću sa bazenom u Titelu, a Šijan dobija poklon vredan 250.000 evra?

Mirko Šijan i Bojana Rodić uživaju u jednom od najlepših životnih perioda. Očekuju svoje prvo dete, a srećne vesti su objavili na sam Božić.

Veljko od tazbine dobio kuću sa bazenom u Titelu, a Šijan dobija poklon vredan 250.000 evra?

Ataimages

Kada je Veljko Ražnatović postao titelski zet, od roditelja svoje supruge je za početak zajedničkog života dobio kuću s bazenom.

Cecin sin uživa da provodi vreme u ovom mestu na Tisi jer ne voli gradsku gužvu, a i tu mu se nalaze kućni ljubimci.

Kako je i starija Bogdanina sestra Bojana vezu sa sinom Goce Božinovske učvrstila trudnoćom, red je i da on dobije poklon od tazbine.


Kako pišu domaći mediji, sin pevačice Goce Božinovske, Mirko Šijan, u miraz će dobiti stan u luksuznom stambenom kompleksu na Novom Beogradu.

Mirko Šijan i Bojana Rodić uživaju u jednom od najlepših životnih perioda

Naime, kako prenose mediji, porodica Bojane Rodić planira navodno da iskešira oko 250.000 evra za nekretninu u koju će se njih dvoje useliti s detetom, a dok beba ne dođe na svet, par će biti na relaciji Titel-Surčin.

- Mirko je već počeo da sređuje kuću u Surčinu za prvo vreme i zajedno s majkom Gocom uveliko priprema sobu za bebu, a onda je usledilo iznenađenje. Kad su za vikend Bojana i Mirko bili na porodičnom ručku u Titelu, njeni roditelji su ih obradovali i rekli da će navodno od njih dobiti stan. Bojanina mama Danijela i tata Bogdan rešili su da im obezbede luksuznu nekretninu koja vredi oko 250.000 evra - otkriva izvor blizak Rodićima.

Mirko Šijan i Bojana Rodić imaju podršku sa svih strana

Mirkova majka, pevačica Goca Božinovska potvrdila je da će i ona nasledniku i budućoj snajki da pomaže koliko god bude mogla.

 

Ata Images

 

- Ima moj sin ovde celu kuću, ali oni mogu da biraju na kraju gde će da žive. Što se selidbe tiče, s tim Mirko i Bojana ne žure. Bitno nam je samo da Bojana iznese trudnoću kako treba, za ostalo ćemo lako. Što se tiče poklona, od nas ih imaju, ali oni ne vole da se o tome priča. Moj Mirko za sada planira da opremi jednu sobu za bebu, a što se stanova tiče, neka rade kako se dogovore, neće ništa da propadne - rekla je ona.

 

Komentari (0)

Loading