Celebrity News

Ana Bekuta najavila veliku proslavu, da li čujemo svadbena zvona u daljini?

Autor: | 28/02/2021

Ana Bekuta i Milutin Mrkonjić su nedavno proslavili devet godina ljubavi, a tim lepim povodom pevačica je naglasila da joj je trebalo pola života da pronađe pravog, i da je tada saznala šta je ljubav.

Ana Bekuta najavila veliku proslavu, da li čujemo svadbena zvona u daljini?

Popularni par pevačica Ana Bekuta i Milutin Mrkonjić imaju divnu komunikaciju i odlično se razumeju, iako je interesovanje medija za njihov odnos veliki to im ne remeti mir.

Oni u zajedničkom životu uspevaju da jedno drugom budu dovoljni i da u svom domu uživaju tiho i mirno.

Ana Bekuta je ispričala kada je srela svoju “drugu polovinu”, i koliko je njihova zrelost uticala da se sve kockice sklope.

Pročitajte:Ana Bekuta: Milutin i ja jedno drugom čuvamo leđa

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Bekuta (@anabekuta1)

- Ja sam bila u 52. godini svog život, on u 70. godini, zaista sam se načekala. Prva polovina mog života prošla je u traženju. Da smo se ranije sreli, ne bismo se prepoznali. Mi u dvadesetim i tridesetim ne znamo šta je ljubav. Tek u četrdesetim, shvatamo.S mudrošću dolaze neke stvari. 10 godina, obećali smo, proslava. Ne planiram da se udam, ne bih zaista jer to ništa ne bi promenilo - zaključila je pevačica

Ona je dodala da želi da podeli svoje iskustvo sa devojkama i da ne smeju gubiti nadu, ljubav će se pojaviti.

Pročitajte:Ana Bekuta gala proslavom ponosno zakoračila u 7. deceniju, od Mrke dobila skupocen poklon

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Bekuta (@anabekuta1)

- Mislim da će moje iskustvo pomoći devojkama, ženama. U određenom trenutku, kad mi to želimo, ne dobijemo to. Prave stvari se dešavaju kad ih ne očekujemo, u mom slučaju ja sam se prepustila i rekla nek mi Bog pošalje ono što misli da mi treba jer sam izgubila svaku nadu. Ljudi maliciozni to drugačije tumače, moja poruka bila je pozitivna i poruka da ne gubimo nadu bez obzira na krahove, brodolome. Pojavi se pravi čovek ona kad ste spremni za njega, kad zavolite sebe - objasnila je Bekuta za "Alo".

 

Komentari (0)

Loading