Celebrity News

Fitnes blogerka objavila fotku SVOG TELA 24 SATA POSLE POROĐAJA i reakcije su BURNE: Niko ne veruje da OVAKO izgleda!

Fitnes blogerka objavila fotku SVOG TELA 24 SATA POSLE POROĐAJA i reakcije su BURNE: Niko ne veruje da OVAKO izgleda!

story

Australijka fitnes blogerka Hana Polajts prošle nedelje na svet je donela svoje drugo dete, a sada je rešila da ženama širom sveta pokaže kako izgleda žensko telo neposredno nakon porođaja i na taj način razbije mitove o savršenstvu koje nam se neprekidno nameće.

https://www.instagram.com/p/ByOJKiqFG0g/

Na ovu ideju došla je kada ju je dvogodišnja ćerkica Evalija upitala zašto je njen stomak izgleda smešno. Hana joj je jednostavno odgovorila da je to efekat stvaranja predivnog života, a potom je rešila da čitavom Instagramu pokaže taj njen "smešan" postporođajni stomak.

Ona se fotografisala naga u 38. nedelji trudnoće, te 24 sata nakon porođaja, i objavila je kolaž ove dve fotografije, koji je u rekordnom roku prikupio više od 80.000 lajkova, ali i gomilu pozitivnih komentara.

https://www.instagram.com/p/ByV43Ahligf/?utm_source=ig_embed

- Iako je ovo malo neprijatno za mene, želim da budem što je moguće više realna i da podelim sa vama putovanje mog tela nakon porođaja onakvo kakvo je zaista. Bila sam umorna, bleda i sve me je bolelo, ali sam bila i vrlo ponosna na ono što sam uradila samo dan radije - započela je svoju kratku ispovest ova Instagram zvezda.

- Ljudsko telo je neverovatno i ja sam toliko zahvalna što je moje moglo da raste, a potom da rodi i neguje mog dečaka. Neću žuriti da sredim svoje telo, fokusiraću se samo na moju porodicu i bebu, tako da neću vežbati najmanje šest nedelja. Evalija me već pita zašto mi stomak "izgleda smešno" i zašto je tako mekan i sada zna da je to zato što je moje telo stvoreno da da kjedan predivan život i da je to zaista neverovatno - zaključila je lepa blogerka.

Hanu su podržale i brojne druge Instagram slavne cice, poput Emili Ratajkovski i manekenke Bele Lucije, koju su Internet hejteri nedavno napali da uopšte nije trudna.

Žene su ostavljale brojne emotivne komentare i reči hvale, a većina tvrdi da ih je inspirisala i pomogne im da prihvate sebe nakon porođaja.

- Hvala ti, Hana, što si podelila ovo. Žensko telo je zaista neverovatno. Svi treba da vide i znaju da telu treba vremena da se isceli - samo je jedan od komnetara.