Celebrity News

Bila je miljenica Holivuda devedesetih, a danas je gledamo u hit seriji: Glumica kao da nije ostarila ni dana i sa 47 godina izgleda OVAKO

Bila je miljenica Holivuda devedesetih, a danas je gledamo u hit seriji: Glumica kao da nije ostarila ni dana i sa 47 godina izgleda OVAKO

Na nedavno održanoj konferenciji za štampu povodom nove sezone planetarno popularne serije "Stranger Things", očekivano, pojavila se i jedna od glavnih glumica Vinona Rajder.

Ova ljubimica velikog platna devedesetih godina, tako je još jednom oduševila sve svojom pojavom, jer ona, a biće vam jasno čim vidite njenu fotografiju, poput Dorijana Greja, ne stari.

Možda je njen recept za prkošenje godinama upravo rečenica "kako pozdravlja bore jer joj one donose interesantnije uloge", a potvrda za to definitivno i jeste pomenuta serija.

- Radujem se borama. Zaista mi ne smetaju. Počela sam mlada i deo mene je uvek želeo da budem starija kako bi dobijala interesantnije uloge. Sada osećam da imam više životnog iskustva i to prihvatam - rekla je ranije glumica koja je filmski debi imala sa 15 godina, a koja se nadavno vratila Holivudu posle velike pauze od posla.

- Deo mene nikada nije verovao da ću i dalje glumiti tako da uživam u poslu koji dobijam. U Holivudu postoji veliki pritisak da žene ostanu mladolike što ne razumem u potpunosti - dodala je ona.

Možda je baš ovakav njen opušten stav doprineo da izgleda apslutno magično sa 47 godina.

Na sledećoj strani pogledajte njenu fotografiju nastalu pre par dana:

Nekada:

Sada: