Celebrity News

Žurka glamura i prestiža okupila SRPSKI DŽET SET! (foto)

Žurka glamura i prestiža okupila SRPSKI DŽET SET! (foto)

Ove godine, na tradicionalnoj godišnjoj zabavi magazina “Hello!” slavi se i izlazak jubilarnog 600. broja, kao i 75 godina postojanja brenda “IHOLA!”.

“Hello! ROOFTOP PARTY” koji se održao sinoć u jednom ekskluzivnom prostoru u Beogradu, okupio je vodeća imena iz sveta muzike, filma, sporta, kulture, medija, ali i diplomatije i biznisa.

Na ovoj glamuroznoj zabavi prodefilovale su mnoge poznate ličnosti, a svaki njihov korak zabeležili su gladni objektivi naših fotoreportera.

Budući da je ovo zabava o kojoj se priča i nekoliko dana kasnije, mi smo za vas izdvojili najzapaženije poznate ličnosti koje su svojim pojavljivanjem upriličile ovaj spektakl u malom.

Neke od poznatih ličnosti koje su svojim prisustvom uveličale ovu noć su regionalna zvezda Nina Badrić koja je blistala u raskošnoj beloj toaleti, prelepa manekenka Sofija Milošević, modni kreator i TV voditelj Boško Jakovljević, Iva Štrljić, Suzana Mančić, Sara Jovanović, Dragana Mićalović, bračni par Danijela i Stefan Buzurović, pevačica Katarina Grujić, voditeljka Snežana Dakić, pevačica Aleksandra Prijović koja je došla u pratnji kuma Ace Pejovića i koja je zablistala u provokativnoj odevnoj kombinaciji, koja je naglasila njene obline...

U našoj galeriji ispod, pogledajte kako je proteklo ovo veče, ali obavezno obratite pažnju i na modne trenutke poznatih...