Celebrity News

Jelena Gavrilović upoznala porodicu novog dečka: A evo zašto njega još uvek KRIJE OD OČIJU JAVNOSTI!

Jelena Gavrilović upoznala porodicu novog dečka: A evo zašto njega još uvek KRIJE OD OČIJU JAVNOSTI!

Dok mnogi pričaju da dečka krije kao zmija noge, plavokosa lepotica i cenjena glumica Jelena Gavrilović kaže da on zapravo ne želi da se eksponira.

– Ne želi da se eksponira medijski, nije momak koji se bavi ovim poslom. Nekako koliko god da bih ja nekada i možda želela da on bude tu, a biće prilike naravno, njemu je komotnije da bude sa strane. Kada je takva situacija, onda partner mora to da ispoštuje– kaže Jelena za Blic i dodaje:

https://www.instagram.com/p/BrkPEk9gR32/?utm_source=ig_embed

– On me je jako podržao i naravno da je srećan zbog mog uspeha. Srećan je stvarno.  Imala sam priliku da upoznam njegovu porodicu. Moram reći da navodi mnogih da je on iz Crne Gore nisu tačni – rekla je lepa glumica kroz osmeh za pomenuti medij i dodala da ni njegovim najbližim ne smeta što se ona bavi glumom:

 Mislim da je ovo posao kao i svaki drugi i da u njemu treba uživati, na kraju krajeva nisam ih ni pitala, ali ja mislim da je to njima normalno.

Kao i svakoj ženskoj osobi u životu, najbitniji je mamin komentar, špa tako lepa Jelena ističe:

– Mama je baš onako brutalno iskrena. Tako da i kada nešto nije dobro, ona me ne štedi. To nije loše jer onda naučiš i da napreduješ. Kada kritikuješ i nađeš način da primiš kritike od svojih, to ti daje vetar u leđa da budeš još bolji. Mada sam ja i jako samokritična. Uvek imam tremu. Trudim se da ostanem smirena, zato i ne gledam filmove koje ja radim već sačekam premijeru da bih se adekvatno pripremila.

https://www.instagram.com/p/B0_UejCj2EN/?utm_source=ig_embed