Celebrity News

Saznajte od kog bivšeg dečka je Sofija dobila ljubavno gnezdo u kome se sada viđa sa Lukom

Saznajte od kog bivšeg dečka je Sofija dobila ljubavno gnezdo u kome se sada viđa sa Lukom

Kako pišu domaći mediji, fudbaler Adem Ljajić navodno je finansirao i skućio sada već bivšu devojku Sofiju Milošević. Sportista je manekenki otplatio i opremio luksuzan stan na Dorćolu, a pored toga joj je i mesečno davao pozamašan džeparac kako bi lagodno živela, piše "Kurir"!

Ovih dana jedna od glavnih tema domaće štampe jeste Sofijina veza s najplaćenijim srpskim fudbalerom Lukom Jovićem, pa se često piše o tome na koje destinacije ju je on vodio i kakve poklone joj je kupio. Ipak, on nije jedini bio galantan prema poznatoj manekenki. Adem Ljajić je tokom trogodišnje veze sa Sofijom na nju potrošio pravo bogatstvo, a danas, navodno, ona u stan koji joj je poklonio Adem, dovodi Luku.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Adem Ljajić (@_ademljajic_) on Oct 26, 2018 at 4:28am PDT

- Adem je bio veoma darežljiv prema Sofiji tokom čitave njihove veze, a posebno poslednjih godinu i po dana, kada je bilo reči i o braku. Pomogao joj je da otplati stan na donjem Dorćolu, opremio ga, sav nameštaj je iz inostranstva. Adem je tu živeo kada je boravio u Beogradu, a ironija je što tu sada dolazi Sofijin novi dečko Luka Jović. Adem je Sofiji pomagao finansijski i na mesečnom nivou. Zavrtelo bi vam se u glavi kada biste čuli iznos. Ona je navikla na lagodan život, izlaske... Pritom ju je vodio i na putovanja, naravno, uvek su to bili hoteli sa pet i više zvezdica, kupovao joj je skupocene stvari. Sve to nije bilo ništa za Adema, jer je tada igrao u Italiji i zarađivao dva miliona evra godišnje - kaže izvor za pomenuti list i podseća da su Sofija i Adem raskinuli zbog daljine, o čemu je i ona pričala.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Luka Jovic (@lukajovic) on May 17, 2019 at 12:33pm PDT