Celebrity News

Stigli nalazi obdukcije: Nova saznanja u slučaju Tonija Cetinskog

Autor: | 14/11/2017

Stigli nalazi obdukcije: Nova saznanja u slučaju Tonija Cetinskog

Ibrahim Kevljanin (62) zvani Braco već je ležao na pločniku rovinjske Puste ulice kad je na njega Mercedesom naleteo pevač Toni Cetinski, utvrđeno je, navodno, na osnovu svedočenja očevidaca i obdukcijom.

Neslužbeni nalaz obdukcije objavio je Jutarnji list u kome se kaže da je pevač levim prednjim točkom prešao preko Bracine nadlaktice i pruzrokovao mu podlive koji, navodno, sami po sebi nisu bili smrtonosni.

Prema neslužbenim informacijama, u MUP-ovu Centru "Ivan Vučetić" u ponedeljak je trebalo da budu završena i neka toksikološka veštačenja i dostavljena tužilaštvu, piše 24sata .hr.

Nakon nesreće koja je izazvala veliki interes medija i javnosti, policija je čak zatražila i proveru da li je u trenutku nesreće Cetinski razgovarao i eventualno pisao SMS poruke. Provereni su i svi podaci da li je unazad pet godina bilo pritužbi građana na ponašanje vozača na ulicama grada, kao i u saobraćaju uopšte. Mercedes kojim je Cetinski pregazio 62-godišnjaka još je u krugu policije.

Ispovest Tonija Cetinskog nakon što je pregazio čoveka: Skrhan sam, ne želim da se nikome desi ovo što se desilo meni

Ibrahim Kevljanin na kojeg je naletio Cetinski sahranjen je 9. novembra na rovinjskom groblju. Cetinski, kao ni članovi njegove porodice nisu prisustvovali sahrani preminulom Kevljaninu, ali je o dolasku, pevač, dugo razmišljao.

- Nisam mogao da skupim snage. Ne mogu. Slomljen sam. Nisam uopšte u Rovinju niti u Istri i nisam dobro. Ne želim da se ikome desi ovo što se desilo meni, pa čak ni onima koji se usude da neke grozne stvari i naslute - rekao je Toni za RTL.