Celebrity News

Trejler je stigao: Završena dokumentarna serija o životu Serene Vilijams (video)

Autor: | 27/03/2018

Trejler je stigao: Završena dokumentarna serija o životu Serene Vilijams (video)

Serena Vilijams (35) prošle godine u septembru postala je mama devojčice Olimpije, a od momenta kada je ostala trudna, pa sve do sada spekulisalo se šta će biti sa njenom profesionalnom sportskom karijerom.

Slavna teniserka nedavno je otvorila dušu i ispiričala kako je dva meseca nakon porođaja prošlo kroz pravi pakao, boreći se za život. Više o tome pogledjate OVDE!

Serena i dalje ne prestaje da intrigira javnost, a sve detalje njenog veoma uzbudljivog života javnost će moći da vidi u dokumentarnoj seriji pod nazivom "Biti Serena".

Teniserka, između ostalog, otkriva svoju reakciju na majčinstvo, a serija iz pet delova pokazaće i kako teniserka živi od momenta kada je postala majka, kao i šta se danas dešava na polju njene karijere.

- Kada sam saznala da sam trudna, rekla sam ‘O moj Bože, kako ću sada da igram?’. Stavljam mnogo pritiska na sebe. Želim da se pobrinem da sam najbolja. Ne znam da li je ostalo nešto za mene u tenisu, ali još uvek nisam završila - samo je delić onoga što Serena govori u pomenutoj seriji.

Pogledajte trejler: