Celebrity News

Veridbe poznatih osoba koje su obeležile 2017. godinu

Veridbe poznatih osoba koje su obeležile 2017. godinu

Slavne i poznate osobe ovu godinu će pamtit po veridbama, a neki su to učinili i na tradicionalan način.

Veridba o kojima se trenutno najviše govori je svakako ona princa Harija i Megan Markl.

Član kraljevske britanske porodice navodno je još tokom leta zaprosio Amerikanku Megan, ali početkom novembra je to bilo i službeno. Tek krajem meseca izašli su u javnost s objavom, kao i vešću da će venčanje biti sledeće godine u maju.

Ali, ova godina obežena je s još nekoliko selebriti veridba.

A post shared by @thevowtexasweddings on Nov 22, 2017 at 11:37am PST

Takođe u novembru na ruci glumice Gvinet Paltrou osvanuo je  prsten, nakon tri godine veze s TV producentom Bredom Falčukom.

Glumica Kirsten Danst u januaru je ipak, nakon pola godine veze koju je obeležilo i nekoliko raskida, rekla ‘da’ kolegi Džesiju Plemonsu. Njih dvoje upoznali su se na snimanju serije Fargo u kojoj glume supružnike. Njena kolegica Keli Kuko, poznatija kao Peni iz The Big Bang Theory nije mogla zadržati suze kada joj je njen dečko Karl Kuk zaprosio na njen rođendan 30. novembra. Ako veridbe završe odlaskom do oltara, to će biti Kelin drugi brak.

Pop diva Lejdi Gaga i Kristijan Karina su takođe nedavno potvrdili svoju veridbu, ali usput otkrili da je "pala" tokom leta. Pevačica nikada nije bila u braku, ali zato ima iskustvo sa veridbom s prethodnim partnerom Tejlerom Kinijem, s kojim je raskinula u junu 2016.

A post shared by 103.5 KTU (@1035ktu) on Nov 1, 2017 at 8:47am PDT

Zvezde serije "Igra prestola" Kit Harington i Rouz Lesli najavili su zaruke na tradicionalan način: u nedjeljnom izdanju britanskih dnevnih novina.