Lepota

Frizura Jelene Đokić će vas šokirati: Crvena ravna kosa je prošlost, ne biste je nikad prepoznali (FOTO)

Frizura Jelene Đokić ne prestaje da se komentariše

Frizura Jelene Đokić će vas šokirati: Crvena ravna kosa je prošlost, ne biste je nikad prepoznali (FOTO)

Kada je odlučila da stavi tačku na brak sa kolegom Svetozarom Cvetkovićem, glumica se nije preterano oglašavala na tu temu, ali na društvenim mrežama često deli fotografije iz svog takoreći novog žvota te je sada frizura Jelene Đokić nova tema koja se komentariše.

Naime, glumica Ana Franić podelila je na svom "Instagramu" privatne momente sa koleginicom te su mnogi iznenađeni stajlinom dveju dama, ali sva pažnja je ipak bila usmerena na frizuru Jelene Đokić i mnogi komentarišu kako joj odlično pristaje.

Pročitajte: Da li je ovo ponašanje prihvatljivo? Poker i frajeri: Fotografije pokazuju kakav stil života vodi Jelena Đokić posle razvoda od Svetozara

Instagram

 

Glumica koju sve češće viđamo u potpuno drugačijem svetlu, pohvalila se kikicama koje je obožavala davnih dana te samo čekamo momenat kada će se vratiti starom stilu i osmeliti na ovakvu promenu.

Jelena nakon razvoda deluje veoma ispunjeno i srećno, pa je sada dosta aktivnija na društvenim mrežama, a primetno je i da je život vratila u normalu i da joj i te kako prija vreme koje posvećuje prijateljima.

 

Komentari (0)

Loading