Lepota

Tu su sve moje nesavršenosti: Goca Tržan ponosno u kupaćem, ovako bez fotošopa i operacija izgleda žena od 48 godina (FOTO)

Goca Tržan u bikiniju nema čega da se stidi

Tu su sve moje nesavršenosti: Goca Tržan ponosno u kupaćem, ovako bez fotošopa i operacija izgleda žena od 48 godina (FOTO)

Pop zvezda i nekadašnja članica sastava "Tap 011" na najbolji mogući način koristi poslednje sunčane dane te je sa suprugom Rašom otputovala na godišnji odmor. Da se veoma lepo zabavljaju i uživaju u morskim avanturama svedoče fotografije i video-zapisi koje revnosno dele na društvenim mrežama, a Goca Tržan u bikiniju sada je glavna tema komentara.

Naime, pevačica je pozirala je na plaži i pokazala kakvo izvajano telo ima i u petoj deceniji života te ne čude sve češći komentari njenih pratioca da ova dama izgleda sve bolje.

Pročitajte: Detalji tajnih prepiski - Ćerka Goce Tržan donela odluku o svom ocu Ivanu i Goca tu ne može ništa

Instagram

 

Spontana fotografija Goce Tržan dok se opušta uz dobru knjigu privukla je veliku pažnju, a njeni oduševljeni fanovi uputili su joj niz komplimenata.

"Goco, goriš", "Kakva žena", "Svaka čast", "Jedna jedina, posebna i svoja", "Blago Raši", "Najbolja na celom primorju"- pljuštali su kometari.

Pevačica ćesto ističe koliko je nega kože važna i ne libi se da pozira bez šminke i fotošopa, pa je svojom prirodnošću pobrala brojne simpatije i mnogi su je zavoleli baš zbog toga što se uprkos popularnosti i višedecenijskoj karijeri ponaša potpuno normalno i prirodno.

Komentari (0)

Loading