Celebrity News

Ionako više ne mogu da ga zadržavam jer NE MOGU DA MU RODIM DETE: Goca se SLOMILA i sve PRIZNALA

Razvod Goce i Raše postao je nezaobilazna tema javnosti

Ionako više ne mogu da ga zadržavam jer NE MOGU DA MU RODIM DETE: Goca se SLOMILA i sve PRIZNALA

Uvek iskrena i bez dlake na jeziku pevačica Goca Tržan ne krije činjenicu da sa svojim izabranikom Radomirom Novakovićem godinama vodi borbu za potomstvo, a budući da se ta želja pokazala teško ostvarivom razvod Goce i Raše često je tema o kojoj se u javnosti nagađa.

Razlika u godinama takođe je razlog ovih spekulacija, međutim Goca i Raša uspešno odolevaju iskušenjima i iznova dokazuju da je njihova ljubav jača od svega. Uspešnost vantelesne oplodnje primarni im je cilj te ne odustaju od svoje velike borbe.

Pročitajte: Želimo nekom detetu da pružimo bolji život - Odluka Goce Tržan i Raše O USVAJANJU gađa u srce

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Goca Tržan (@gocatrzan)

 

Ovaj skladni par ne osvrće se na negativne komentare, a kako pevačica tvrdi razlika u godinama ne može da naruši njihov odnos:

- Nije me briga za druge ljude i predrasude. Ljudi koji znaju mene i Rašu znaju koliko smo kompaktni i kako dobro funkcionišemo. Prekratak je život da ga živiš u strahu od budućnosti... Ja želim da živim svoj život gas do daske, jer ne postoji budućnost, ni prošlost, postoji samo ovaj trenutak koji sada živimo - rekla je Goca jednom prilikom i dodala:

- Ja živim najlepše godine u svom životu, čak i da sam razmišljala u onom trenutku kada smo se Raša i ja upoznali i da sam rekla: "Jednog dana će da se vidi ta razlika", ne bih imala ovih najlepših 11 godina u svom životu. Svakako će se videti razlika, ja je ni ne krijem... Mi se šalimo na taj račun i pravimo viceve. Suštinski se izuzetno volimo i poštujemo, naša veza i brak nije bazirana isključivo na fizičkoj privlačnosti. Jednog dana ako bude želeo da bude sa mlađom i lepšom ženom, ja ne mogu i neću da ga zadržavam, to je besmisleno, jer i ja sa 60 godina ću biti ozbiljno pilence za nekog čiču od 80.

Pročitajte: Stigli su mi rezultati, imam knedlu u grlu - Goca Tržan obavestila javnost o poslednjoj vantelesnoj oplodnji

Iako se u jednom trenutku obeshrabila te htela da odustane od borbe za majčinstvo, pevačica je nedavno za naš magazin otkrila da će vantelesnoj oplodnji pružiti novu šansu:

- Ja rekla, ja porekla. Znate, kad doživite bilo kakvo razočarenje, svaki put kažete da nećete više. Niko ko to nije prošao ne zna kakav je to osećaj. I zaista tad pomislite da nema šanse opet kroz to isto da prolazite, mada isto kažete i kad se porodite. Međutim, vrlo brzo na to zaboravite i ipak poželite da probate ponovo - iskrena je bila Goca.

 

Komentari (0)

Loading