Lepota

Frizura Jelene Đoković ne sviđa se svima: Pojavljivanjem u Sloveniji ponovo razbesnela modne kritičare na društvenim mrežama (FOTO)

Frizura Jelene Đoković privukla je veliku pažnju i laskave komentare

Frizura Jelene Đoković ne sviđa se svima: Pojavljivanjem u Sloveniji ponovo razbesnela modne kritičare na društvenim mrežama (FOTO)

Iako često nosi ravnu kosu, supruga Novaka Đokovića povremeno se i poigra, a frizura Jelene Đoković ogledalo je njenog ležernog stila koji godinama sledi. Da joj je favorit praktično, ali vrlo efektno i uvek uredno stilizovanje kose imali smo priliku još jednom da se uverimo, a svoju odmerenost i osećaj za lepo pokazala je poslednjom fotografijom koja je osvanula na društvenim mrežama.

Jelena, naime, svojim boravkom u Ljubljani gde je prisustvovala predavanju o roditeljstvu, izazvala je veliku pažnju tamnošnje javnosti i prikupila brojne simpatije kako svojim govorom o veoma bitnim temama koje modelira tako i istančanim ukusom za modu, ali i prirodnom lepotom i otmenom frizurom.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Revija Lady (@revija.lady)

 

Frizura Jelene Đoković koju je ponela prilikom jednog intervjua veoma je jednostavna i moderna te je ubrzo dospela u prvi plan i svi komentarišu kako joj lepo pristaje. Jednostavno skupljena kosa sa nekoliko pramenčića koji su se oteli iz repa istakla je njeno lepo lice, a primetno je i da se Jelena sa prvim danima jeseni odlučila i da osveži boju malo tamnijim tonovima.

Prepoznatljiv osmeh koji je krasi samo je doprineo već odličnom utisku, a ako je suditi po mišljenju stručnjaka frizura Jelene Đoković savršen je odabir za sve prilike. Prednost je i što je potrebno veoma malo vremena da izgledate lepo bez imalo muke.

 

Komentari (1)

Loading
Marina

22:57 23.09.2022

Ona ne zna sta znaci Frizer i ocigledno amatra da su njene smandrljane frizure lepe. Nisu,jedno je za pojavljivanje na zvanicnim dogadjajima,emisijama a drugo u casual izdanju,koji moze da nosi na gledanju meceva.