Moda

Govorila je da nije više rob modnih trendova, kad ono…Zavirite u garderober Jelene Đoković, nema čega nema (FOTO)

Ormar Jelene Đoković riznica je brendirane skupocene garderobe

Govorila je da nije više rob modnih trendova, kad ono…Zavirite u garderober Jelene Đoković, nema čega nema (FOTO)

Budući da se drži stava da ne treba kupovati novo, već staro prilagođavati, da skupo i brendirano ne znači obavezno i kvalitetno, da su second hand radnje po njenom ukusu i da već dugo nije rob beauty i modnih trendova svi su se pitali iz kojih to komada se sastoji ormar Jelene Đoković.

Pročitajte:Kratka haljinica i igranje na stolu: Jelena Đoković na kakvu niste navikli, snimak kruži mrežama

Instagram

 

Supruga najboljeg srpskog tenisera nije neko ko svoju privatnost tek tako na tacni daje medijima, ipak nedavno je učinila ustupak i pokazala delić onoga što skriva njen garderober.

Pročitajte:Helanke Jelene Đoković za popodnevnu šetnju Adom: Novakova supruga nas je iznenadila smelim izdanjem, pogledajte paparaco fotke

Instagram

 

Kao što se i očekivalo krase ga najpre jednobojni, svedeni i jednostavni komadi, sakoi, pantalone, dok od cipela ormar Jelene Đoković krije ravnu ali i obuću sa visokim potpeticama i verovali ili ne ali sve je iz najnovije kolekcije svetskih brendova.

Pročitajte:Jelena Đoković u noćnom provodu, društvo joj pravi poznati muškarac: U ovakvom izdanju je niste videli (FOTO)

Instagram

 

Bež potpetice njen su fetiš a sve zato jer je moguće da ih uklapa uz gotovo svaku kombinaciju. Male tašne takođe voli, i zlatan nakit pa i skupocene satove.

Pročitajte:Jelena Đoković progovorila o nesuglasicama u braku: Novak me kritikuje da Taru učim pogrešnim stvarima

Instagram

 

Instagram

 

 

Komentari (2)

Loading