Celebrity News

Marija Kilibarda se pohvalila divnim vestima: Beba je stigla u dom (FOTO)

Marija Kilibarda i Bane Vučelić dete vide kao krunu svoje ljubavi

Marija Kilibarda se pohvalila divnim vestima: Beba je stigla u dom (FOTO)

Tokom dvogodišnje skladne veze Marija Kilibarda i Bane Vučelić dete su s nestrpljenem čekali. Voditeljka je čak nebrojno puta u intervjuima, pa čak i kroz svoje emisije isticala koliko bi bila srećna da se ostvari u ulozi majke, kao i da sve radi kako bi joj se taj san ostvario.

Pročitajte: VENČANJE Marije Kilibarde i Baneta Vučelića: Pogledajte venčanicu koju je voditeljka izabrala, ODUZIMA DAH (FOTO)

Instagram

 

Nažalost, emotivni partneri još uvek nisu imali sreće da osete čari roditeljstva, ali zato im se posrećilo da postanu teča i tetka danas po drugi put.

Pročitajte:Prizor sa ležaljke zapalio internet: Marija Kilibarda na letovanju sa Banetom Vučelićem, pogledajte tu sreću (FOTO)

Instagram screenshot @kilimara

 

Naime, Marijine rođene sestre Olivera i Jovana u par meseci razmaka su ostale u drugom stanju. Tako se prvo prodila Jovana, a danas i Olja, što je voditeljka radosno podelila sa pratiocima na "Instagramu". 

- Keep calm postala sam tetka ponovo - napisala je Marija koja se uveliko prirprema za slavlje koje će njen zet za prijatelje i porodicu po tradiciji večeras organizovati. 

Pročitajte: Rodila mu je ćerku: Bivši muž Marije Kilibarde zgodnu manekenku ostavio pred oltarom

Instagram

 

Mada Marija Kilibarda i Bane Vučelić dete kao krunu svoje ljubavi još uvek nemaju, vrlo se raduju prinovama koje pristižu u porodice njihove familije i prijatelja i sve ih posmatraju kao svoju. Uživaju u njihovim osmesima, šalama, neposrednosti i neiskvarenosti, a sve se čini kada i na njih dođe red da će biti divni roditelji.

Komentari (0)

Loading