Lepota

Ceca Ražnatović se ošišala do glave: Odsekla kosu, razlog je NEVEROVATAN (FOTO)

Frizura Svetlane Cece Ražnatović sve ostavila u šoku

Ceca Ražnatović se ošišala do glave: Odsekla kosu, razlog je NEVEROVATAN (FOTO)

Jedna od stvari koju publika toliko voli kod Cece Ražnatović je promena imidža, koji uglavnom ide u skladu sa novim albumom, pesmama, koncertima ili pak privatno značajnom životnom etapom balkanske zvezde. Budući da kroz karijeru sarađuje samo sa najboljima Ceca retko kada ume toliko da pogreši da joj publika to zameri. Dostojanstveno nosi ona svaku promenu u stajlingu, koji je do sada nailazio samo na pozitivno mišljenje kritičara, što je slučaj i kada je frizura Svetlane Cece Ražnatović u pitanju.

Pročitajte: Arkanova porodica ne može da se suzdrži ni na pomenu: Evo šta je sestra Jasna danas učinila i kako je Ceca reagovala (FOTO)

Miloš Nadaždin

 

S modnim i bjuti trendovima Ceca se manjala, naravno menjala se i njena boja, stil, pa i dužina kose. Bila je estradna umetnica šatirana, plava, bordo, crna, nosila je mini val, punđe, stepene ipak najviše pažnje izazvala je njena potpuno kratko ošišana frizura. 

Pročitajte: Stomak do zuba! Bogdana Ražnatović blista kod svekrve na slavi, njena trudnička haljina je san snova (FOTO)

 

 

Ceca je, naime, skratila kosu po udaji za Željka Ražnatovića Arkana. U pitanju su 90-te godine i dens, rep izgled koji joj je savršeno pristajao. To je bio drugi put kada je na taj način ona eksperimentisala sa frizurom, prvi put to je učinila na samom početku karijere čemu svedoče fotografije dospele u javnost. 

Pročitajte: Ceca uhvaćena kako se ljubi sa nepoznatim muškarcem: Pao poljubac u porodičnom domu FOTO

 

 

Frizura Svetlane Cece Ražnatović, tada vrlo mlade pevačice, bila je u rok fazonu. Gornji deo na temenu istaknut je tapiranjem, dok je donji samo blago spušten po vratu. Mnoge dame domaće javnosti su tada to nosile, bio je to pravi hit i u svetu, a čini se da Ceca ni po čemu nije želela da se izdvaja, zašto i bi kada je gotovo sve umela savršeno da iznese.

 

 

 

Komentari (0)

Loading