Celebrity News

Topi se u zagrljaju moćnog političara iz vlasti: Fotografija sa rođendana Sanje Marinković otkrila tajnu, pogledajte KOLIKO GA VOLI

Rođendan Sanje Marinković protekao je baš onako kako je slavljenica zamišljala

Topi se u zagrljaju moćnog političara iz vlasti: Fotografija sa rođendana Sanje Marinković otkrila tajnu, pogledajte KOLIKO GA VOLI

Dobrica Mitrović

Brojne zvanice poznate široj javnosti svojim prisustvom ulepšale su 11. marta rođendan Sanje Marinković Voditeljka prepoznatljiva po šarmu i širokom osmehu proslavu je organizovala u jednom prestoničkom hotelu u kom je nastupala hrvatska kantautorka Alka Vuica, koja je ujedno bila slavljeničin poklon od drugarice što je izazvalo pravu histeriju gostiju.

Pročitajte: O da, desilo se! Sanja Marinković konačno PRIZNALA ko je osvojio njeno srce: Pale su i plemkinje, pa što ne bi jedna voditeljka Pinka (FOTO)

Instagram

 

Pored Alke, koja je sama po sebi bila senzacija, rođendanu Marinkovićeve prisustvovale su i glumice Iva ŠtrljićAnja Mit, voditeljka Snežana Dakić, pa i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić sa kojim je odigrala prvi rođendnski ples.

Pročitajte: POZNATI MUŠKARAC se pojavio i svi su zanemeli, pogledajte KOLIKO SE VOLE: Zavirite na proslavu 49. rođendana Sanje Marinković (FOTO)

Dobrica Mitrović

 

Fotografje svedoče predivnom prijateljskom odnosu koji Ivica i Sanja gaje dugi niz godina, a evo šta je još omiljena voditeljka u rođendanskom intervjuu za Story rekla o prijateljstvu, odgoju sina, ljubavi, pa i tome što je rođendan slavila iz dva puta.

- Na sam dan rođendana, 2. marta, priredila sam ručak za porodicu i prijatelje koji su došlli iz inostranstva, a nisu mogli da odvoje vreme i prisustvuju planiranoj proslavi narednog vikenda. Na predlog najbolje prijateljice iz Nemačke, 11. marta okupila sam društvo na nastupu Alke Vuice. To je zapravo bio drugaričin poklon. Veoma sam zahvalna i privilegovana što sam 49. rođendan mogla da obeležim uz muziku žene koja pleni harizmom, neverovatnom energijom i muzikalnošću, umetnice koja u poslednje vreme retko nastupa po klubovima, a još ređe prihvata da peva na ovakvom tipu događaja. Alka je sama
kao pojava bila pravi rođendanaki spektakl, samim tim je i proslava bila spektakularna. Na samom početku kratkim govorom zahvalila sam svim zvanicama na izdvojenom vremenu i želji da prisustvuju mom slavlju. Rekla sam im da mi je drago što ću zbog svih njih da sijam i ove godine i da verujem da ću ostati neodoljiva i tokom ostatka svog života. Svako od njih na svoj način olakšava moju svakodnevicu, obaveze, motiviše me novim pričama. To su pre svega ljudi s kojima razmenjujem energiju, ideje, koji su uvek tu uz mene kada imam zdravstveni ili bilo koji drugi problem.

Pročitajte: NOVI DEČKO Sanje Marinković je prezgodan i pravi džentlmen: Konačno je objavila fotografiju, svi joj zavide

Dobrica Mitrović

 

 


STORY : Još jedna pojedinost proslave su maske koje ste tokom večeri vi i vaši prijatelji nosili. Čija je to bila ideja?
S. M. : Rođendan s maskama priredila sam po uzoru na temu koja je bila aktuelna povodom novogodišnje proslave u Dubaiju kojoj sam imala čast da prisustvujem s tamošnjim prijateljima. Reč je o mladićima i devojkama koji imaju visoke pozicije u arapskom poslovnom svetu. Poslednjih deset-petnaest godina družim se s njima i vrlo sam polaskana što su u Srbiju došli isključivo zbog mog rođendana, isto su učinili i moji prijatelji iz Nemačke i Engleske. Sve ih mnogo volim i zahvalna sam im. Specijalno za sve njih i ostale
zvanice dizajnirali smo maske i u toku večeri ih podelili, što je bilo pravo osveženje za sve. Pamtiće se trenutak kada su kelneri na poslužavnicima poslužili maske, gde je svako mogao da odabere svoju u skladu sa svojim karakterom i senzibilitetom, jer se tu moglo zaključiti ko bi šta voleo da bude ili pak jeste, opasnica, mačkica, Betmen, Robin i slično. Ja kao slavljenica ponela sam masku koju sam na poklon dobila direktno iz Venecije od drugarice i bila sam presrećna.

Pročitajte: PONOVO ZAJEDNO: Sin Strahinja pomirio Sanju Marinković sa mužem, opet stoje jedno uz drugo (FOTO)

Dobrica Mitrović

 

STORY : Stiče se utisak da je ta vaša sreća zarazna, da je delite i širite kad god vam to prilika dozvoljava. Da li bismo bili u pravu kada bismo rekli da za vas neostvarene ili bar one nemoguće želje ne postoje?

S. M. : Malo vam je ceo ovaj magazin za sve želje koje imam, međutim, u ovim mojim godinama naučite na šta zaista treba da potrošite vreme, novac i energiju. Moje su želje sada uglavnom usmerene na zdravlje, vitalnost, dobru energiju. Kada sam pre dve godine iznenada izgubila oca, shvatila sam da ništa na svetu nije toliko važno koliko vreme koje provedete s najmilijima u zdravlju. Takođe je bitno da cenite sebe, da naučite da se družite, da se opustite, da putujete, bavite se sportom, provodite vreme u prirodi, da se bavite konkretnim stvarima, a ne jurcanjem za uspehom po svaku cenu. To je način na koji sam ja koncipirala svoj život. Moram da kažem da nije lako, ali zaista se trudim da svaki trenutak provedem s prijateljima, porodicom i sa sinom, ne zapostavljajući pritom poslovni segment. “Magazin In” beleži rekordnu gledanost, evo i ove nedelje smo ponovo bili najgledaniji, zbog čega sam presrećna. Nema ničeg lepšeg nego kada radiš posao koji voliš i još te za to plate. Ne bi, doduše, bilo loše ni ako bi se pojavio neki muškarac zbog kojeg će mi srce ubrzano kucati. Bilo bi zaista lepo da imam nekoga ko će mi ulepšati veče kada je, recimo, Strahinja okupiran sobom i svojim društvom.

Ostatak intervjua u kom je glavna tema rođendan Sanje Marinković sa ekskluzivnim fotografijama potražite u novom broju magazina Story.

Komentari (0)

Loading