Lepota

OŠIŠALA SE do glave: Ljiljana Habjanović Đurović ima novu frizuru i svi su šokirani, pogledajte kako joj stoji (FOTO)

Frizura Ljiljane Habjanović Đurović podmladila je književnicu

OŠIŠALA SE do glave: Ljiljana Habjanović Đurović ima novu frizuru i svi su šokirani, pogledajte kako joj stoji (FOTO)

Nemanja Maraš

Ljiljana Habjanović Đurović nije žena koja uživa u promenama. Najčešče u javnosti godinama unazad književnica se mogla videti u tamnim komadima odeće, širokim tunikama ili košuljama ili pak suknjama i haljinama dužine do članka. Što se frizure tiče, ona takođe nije mnogo odstupala od svog standarda. Do ramena crna kosa postala je njen zaštitni znak, ipak čini se da joj je sve pomenuto dosadilo. Frizura Ljiljane Habjanovic Đurović bila je prva na listi korekcija.

Pročitajte: Ispovest Ljiljane Habjanović Đurović: Patim što nisam postala baka

Svoju dugi niz godina istu dužinu književnica je pred gostovanje kod Suzane Mančić i u emisiji skratila do brade što je veliki pomak kada je ona u pitanju, a svi su se zapitali šta ju je navelo na ovaj korak. Piše li novi roman ili su možda suprug Milovan Đurović i sin reditelj Hadži- Aleksandar Đurović uticali na to da malo izađe iz zone komfora i proba nešto drugačije. 

Pročitajte: Sestra bliznakinja Mirjane Bobić Mojsilović neće više da ćuti: Verujete li da su ovo jedna drugoj uradile na porodičnoj proslavi (FOTO)

Frizura Ljiljane Habjanović Đurović nabolje je promenila izgled spisateljice, mnogi komentarišu da joj je lice došlo do izražaja pa i da se primećuje neki poseban sjaj u njenim očima.

Pročitajte: Medeni mesec ćerke Mirjane Bobić Mojsilović je potpuno drugačiji od svega što smo očekivali (foto)

Komentari (0)

Loading