Lepota

Zašto, Kaća? Katarina Živković napravila ogromnu promenu na telu, svi se slažu da joj nije trebalo! Pogledajte kako sad izgleda (FOTO)

Izgled Katarine Živković ne prestaje da se komentariše

Zašto, Kaća? Katarina Živković napravila ogromnu promenu na telu, svi se slažu da joj nije trebalo! Pogledajte kako sad izgleda (FOTO)

Izgled Katarine Živković, nikoga ne ostavlja ravnodušnim, svima je poznato koliko pevačica brine o svom telu, vodi raćuna o ishrani i naporno trenira, te ne čudi što kroz godine ona izgleda sve bolje i bolje i što često nailazi na komentare da je liniju dovela do savršenstva.

Kaća nikada nije krila da se kroz karijeru podvrgla određenim estetskim korekcijama i da je i te kako ulagala u svoj izgled, a sada je primetna jedna promena na njenom telu koja je pokrenula novu lavinu reakcija. Naime, izgled Katarine Živković ponovo je glavna tema, a za to je zaslužna još jedna tetovaža kojom je odlučila da ukrasi svoje telo, tačnije ruku, a koju do sada nismo imali prilike da vidimo.

Pročitajte: Majčino oko zaplakalo - Katarina Živković blista u venčanici, došao je dan o kom je maštala! Pogledajte prvu fotku

Boško Karanović

 

Ona ovom trendu nije mogla da odoli još pre nekoliko godina kada je uradila nekoliko šara na sebi, pa tako ima malu tetovažu iza uha i na podlaktici, ali i jednu ogromnu na ramenima na kojoj je nacrtan golub raširenih krila. Svaka na njenom telu ima posebno značenje i svaka čini deo nje i njenog senzibiliteta, te ne sumnjamo da i motiv kojim je odlučila da ulepša unutrašnjost ruke krije neku tajnu za nju veoma bitnu.

Pročitajte: Sve je stekla sama - Pogledajte u kakvom luksuzu u Zemunu živi Katarina Živković (FOTO)

Boško Karanović

 

Ovaj detalj u prvi plan je dospeo kada je vidno raspoložena pozirala fotoreporterima ispred jednog prestoničkog restorana, a pored ove promene na telu za koju se svi slažu da joj lepo pristaje, ona je prikupila brojne pohvale na konto izazovnog, ali istovremeno i veoma elegantnog stajlinga, crne čipkane haljine koja je istakla njenu izvajanu figuru.

Komentari (0)

Loading