Lepota

Crveni karmin i čipka: Tamara Vučić nikada nije izgledala ovako, pogledajte fotografiju koja je u sekundi obišla sve društvene mreže

Lepota Tamare Vučić uvek je u prvom planu

Crveni karmin i čipka: Tamara Vučić nikada nije izgledala ovako, pogledajte fotografiju koja je u sekundi obišla sve društvene mreže

Miloš Nadaždin

Lepota Tamare Vučić nesumnjivo je jedan od njenih najvećih aduta. Kako i priliči jednoj prvoj dami ona je uvek besprekorno doterana i diskretno našminkana, a svaki stajling, pažljivo odabran u skladu sa funkcijom koju obavlja, inspiracija je mnogim damama i nepresušni izvor ideja.

Najnovija fotografija koja je osvanula na njenom Instagram profilu pravi je pokazatelj zbog čega supruga Aleksandra Vučića slovi za jednu od najlepših prvih dama na svetu.

Pohvalila se ona, naime, poklonom u vidu portreta koji je na poklon dobila od mladog studenta arhitekture, a kojem je takođe lepota Tamare Vučić poslužila kao inspiracija, pa je sve to objavila na svom profilu i izazvala lavinu pohvalnih komentara. 

Pročitajte: Da li mi to dobro vidimo? Prva dama prekršila pravilo koje poštuju sve žene predsednika, fotografija iz Pariza govori više od 1000 reči

 

 

Iako smo navikli da prvu damu viđamo u svedenijim izdanjima, ona je ovom prilikom ponela nešto izazovniji stajling. Zablistala je u crnoj dugačkoj haljini koju su krasili rukavi od uvek aktuelne čipke, a ono što je posebnu pažnju privuklo jeste šminka, tačnije vatreno crveni ruž na njenim usnama.

Očigledno je koliko Tamara Vučić o svom izgledu vodi računa, kao i o tome da savršeno uklopi stajling sa make up-om, pa joj je i ovog puta to pošlo za rukom i svi se slažu da u poslednjem izgleda zavodljivije nego ikad.

 

Komentari (0)

Loading