Lepota

Izblajhala kosu i ošišala se na kratko! Pogledajte frizuru Dubravke Mijatović zbog koje više ne liči na sebe, ovo svi komentarišu (FOTO)

Izgled Dubravke Mijatović neprestano se komentariše

Izblajhala kosu i ošišala se na kratko! Pogledajte frizuru Dubravke Mijatović zbog koje više ne liči na sebe, ovo svi komentarišu (FOTO)

Najpre zbog sjajnih uloga koje je ostvarila ma filmskoj i pozorišnoj sceni, jedna od omiljenih naših glumica osvojila je srca publika, međutim ono što se godinama unazad takođe komentariše u superlativu svakako je izgled Dubravke Mijatović.

Otkako se kao veoma mlada pojavila na malim ekranima, pa do danas, glumica lepotom i harizmom pleni, međutim godine prolaze, a izgled Dubravke Mijatović, mnogi se slažu, sve je bolji i bolji.

Pročitajte: Dubravka Mijatović uslikana kako se ljubi na ulici sa posebnim muškarcem, svi ga znate - Ljubav nije tajna (FOTO)

Srđan Bosnić

 
 

Za nju vreme kao da je stalo što zadivljuje mnoge žene koje joj istovremeno zavide na mladolikosti , a upoređujući njene stare fotografije sa današnjim reklo bi se da je pobornik prirodne lepote. Ništa na sebi ona nije želela preterano da doteruje, niti je za to imala potrebe, a ono sa čime je u više navrata eksperimentisala, i to uglavnom za potrebe uloga koje je igrala, jeste frizura ili boja kose.

Pročitajte: Nagovorili su je - Dubravka više ne može da se hvali prirodnim izgledom, pogledajte kako izgleda nakon teške estetske intervencije (FOTO)

Naime, da i kao blajhana plavuša sa znatno kraćom kosom i neodoljivim loknama Dubravka izgleda zanosno, uverili smo se putem fotografije koju je jedan njen poštovaoc objavio na društvenoj mreži "Instagram", a na kojoj Dubravka izgleda poput devojčice. 

Nebrojeno komplimenata stiglo je na konto frizure popularne glumice kojoj očito sve boje odlično pristaju, a da li će se glumica, kada pročita pohvalne komentare, odlučiti da i privatno ponese znatno svetliju boju kose, ostaje nam da vidimo.

Komentari (0)

Loading