Celebrity News

Dubravka Mijatović uslikana kako se ljubi na ulici sa posebnim muškarcem, svi ga znate: Ljubav nije tajna (FOTO)

Dubravka Mijatović i Marinko Madžgalj - uspomena na veliku ljubav ne bledi

Dubravka Mijatović uslikana kako se ljubi na ulici sa posebnim muškarcem, svi ga znate: Ljubav nije tajna (FOTO)

Dubravka Mijatović i Marinko Madžgalj započeli su vezu 2007. godine, a svoju ljubav su, povučeni lošim iskustvom iz prošlosti, u prvo vreme krili od očiju javnosti. Nakon godinu dana zabavljanja Marinko je bio lud od ljubavi, te je u stogoj tajnosti kupio prsten i zaprosio svoju izabranicu.

Poznati par venčao se iste godine, a 2009. je na svet došla njihova naslednica Sara. Iako su se ludo voleli Dubravka Mijatović i Marinko Madžgalj svoje emocije nisu pokazivali u javnosti, ipak, paparacima je jednom prilikom pošlo za rukom da uslikaju poljubac poznatog para. Kada je fotografija ugledala svetlost dana nisu se mogli izbeći komentari da su njih dvoje savršen par. 

Pročitajte: Sada ću vam reći kakva je majka svojoj ćerki ta Dubravka Mijatović - Prvi muž poznate glumice konačno progovorio, njegove reči seku kao mač

Međutim, ljubav Dubravke i Marinka bila je kratkog daha, a bračni partneri su nakon sedam godina zajedničkog života rešili da stave tačku na svoj brak. 

- Znate da ja o svom privatnom životu ne govorim. Istina je da sam se razišla s Marinkom, ali to je bilo pre šest meseci. Priča između nas je gotova i svako nastavlja svoj život. Posvećena sam deci, kao i profesionalnim obavezama u pozorištu i na tu temu nemam šta više da kažem - poručila je tada glumica.

Pročitajte: Pet godina od smrti Marinka Madžgalja, a na njegovom pomenu pojavio se samo jedan glumac!

<

Dubravka Mijatović i Marinko Madžgalj su do njegove prerane smrti ostali u prijateljskim odnosima i zajedničkim snagama borili su se da detinjstvo njihove naslednice bude srećno i bezbrižno. Marinkova smrt potresla je Dubravku koja ni dan danas ne može da se pomiri sa činjenicom da ih je nekadašnji partner i doživotni prijatelj zauvek napustio.

Komentari (0)

Loading