Lepota

Prva slika posle ESTETSKOG ZAHVATA: Vesna Dedić uslikana na klinici, pogledajte kako njeno LICE sada izgleda i koliko toga je menjala

Estetske korekcije Vesne Dedić razotkrivene na Instagramu

Prva slika posle ESTETSKOG ZAHVATA: Vesna Dedić uslikana na klinici, pogledajte kako njeno LICE sada izgleda i koliko toga je menjala

Koje god estetske korekcije Vesna Dedić da je tokom godina radila, uvek je to nekako ostajalo iza njena četiri zida. Smatrala je da to, kako neguje kožu lica i tela, ne zanima mnogo njenu televizijsku publiku i čitateljke, ipak prevarila se.

Pročitajte: Dobro vam je poznat: OVO JE BIO MUŽ Vesne Dedić, bio je očajan otac njihovoj Lenki i obema im SLOMIO SRCE

Boško Karanović

 

Kao neko ko godinama uživa poštovanje javnih ličnosti iz svih sfera Vesna je postala uzor damama. Sve što se nje tiče, šta jede, pije, sa kim i gde izlazi, pa i to kako se neguje sfera je interesovanja onih koji je prate na Instagramu, a kad je već tako ona je odlučila da im udovolji.

Pročitajte:Dečko Vesne Dedić objavio fotografije sa Tajlanda: Pogledajte samo koliko je zgodan i koliko se vole! Svi im zavide na LJUBAVI (FOTO)

Instagram

 

Tokom jučerašnjeg dana, na svoj profil, postavila je snimak, a potom i sliku iz ordinacije čuvenog doktora koji se bavi očuvanjem lepote kože.

Pročitajte: Sećaš li se šta si mi rekla prve noći: Zgodni doktor objavio fotografije kao dokaz veze sa Vesnom Dedić!

Instagram

 

Estetske korekcije Vesne Dedić tako su dospele u prvi plan, a vrlo brzo već u videu voditeljka je pojasnila o čemu se tačno radi.

Pročitajte:U najboljem društvu: Vesna Dedić proslavila 55. rođendan gala žurkom, poseban muškarac ulepšao joj veče (video)

Instagram

 

Reč je naime o tretmanu Profilino kojim se tretiraju vrat, lice, dekolte i šake.

Pročitajte:Ovde živi Vesna Dedić: Stan na Voždovcu uredila je po svojoj meri, ljupka terasa je san svakog kreativca FOTO

Instagram

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading