Celebrity News

RAZVELA SE Goca Tržan iznenada i bez buke: Više nisam mogla, počeo je da se KOCKA i iznosi ušteđevinu iz kuće! Ovo je njeno saopštenje

Razvela se Goca Tržan pisali su svi mediji 2011. godine

RAZVELA SE Goca Tržan iznenada i bez buke: Više nisam mogla, počeo je da se KOCKA i iznosi ušteđevinu iz kuće! Ovo je njeno saopštenje

Foto: Andreja Damnjanović, Petar Đorđević, Luka Šarac

Iako već gotovo deceniju uživa u velikoj ljubavi sa četrnaest godina mlađim Rašom Novakovićem, bračni život poznate pevačice pre njega bio je česta tema domaćih medija. Kada je na ludi kamen stala sa Ivanom Marinkovićem, a potom mu rodila i ćerkicu Lenu, ona je mislila da je to ljubav za ceo život, međutim sreća nije dugo potrajala, pa su te 2011. godine svi mediji preneli vest - razvela se Goca Tržan.

Naime, nedugo nakon Leninog prvog rođendana krenuli su ozbiljni porodični problemi, a iako se pevačica na sve načine trudila da nesuglasice prevaziđu, čini se da su Ivanu neke druge stvari bile preče od porodice. Budući da pevačica to nije želela da trpi, spakovala je kofere i iz zajedničkog stana izašla sa ćerkom, koja danas nema nikakav kontakt sa biološkim ocem.

Pročitajte: Ipak je Ivanova krv - Ćerka Goce Tržan donela odluku o ocu, sve se dogodilo na Božić! Goca je nemoćna!

Luka Šarac

 

Razloge zbog kojih razvela se Goca Tržan nakon samo četiri godine braka, pevačica nikada nije želela da iznosi javno iako je poznata po britkom jeziku, međutim, nedavno je odlučila da prekine tišinu i otkrije pravu istinu o bivšem suprugu.

- Razveli smo se jer je on jedan neradnik koji se kockao i prokockao je svu moju ušteđevinu. Razveli smo se jer se propio. Razveli smo se jer me je ponižavao i u trenucima pijanstva pravio scene, što mogu da posvedoče mnogi naši prijatelji - priznala je za domaće medije Goca Tržan navodeći tad da je imala želju da pomogne Marinkoviću da se izleči, ali da on to nije hteo.

Pročitajte: Detalji tajnih prepiski - Ćerka Goce Tržan donela odluku o svom ocu Ivanu i Goca tu ne može ništa

Mirko Tabašević

 

- Bila je to neviđena nemoć. Osećala sam se očajno, nemoćno i bezvredno. Nisam znala kuda da pođem. Najčešće idemo na emotivnu ucenu: „Ako ne budeš prestao da piješ i da se kockaš, mi ćemo se razvesti“. Najčešće to ne daje nikakvog efekta. Na kraju smo se razveli, hvala bogu. Ne znam šta je ispravan put. Ne možeš ti da odvučeš nekoga na silu i da mu kažeš da mora da se leči. Uslovila sam ga - ispričala je pevačica za "K1", a zatim isprićala kada je presekla da napusti nekadašnjeg muža.

Pročitajte: Predajem štafetu NEKOJ DRUGOJ - Brak Goce i Raše se guši u problemima, nakon krize su jednoglasno rekli KRAJ

Privatna arhiva

 

- Žao mi je što je izabrao taj put jer mislim da to nije njegov put, ali to je njegov izbor. Prvo sam izabrala da mu pomognem. Kada sam shvatila da on ne želi pomoć, ne vidi da ima problem, otišla sam jer imam dete o kojem moram da brinem. Ko je imao tu vrstu problema zna o čemu pričam. Ono što je najneverovatnije u celoj priči u vezi sa zavisnošću jeste da roditelji minimiziraju problem - završila je Goca koja blista od sreće sa bubnjarem Rašom Novakovićem.

Komentari (0)

Loading