Lepota

Kalina Kovačević se OŠIŠALA DO GLAVE! Ćerke je nisu prepoznale, pogledajte kako sad izgleda (FOTO)

Frizura Kaline Kovačević najnoviji je trend u svetu

Kalina Kovačević se OŠIŠALA DO GLAVE! Ćerke je nisu prepoznale, pogledajte kako sad izgleda (FOTO)

Specifičnom i upečatljivom lepotom Kalina Kovačević može da se pohvali. Crte lica koje je izdvajaju od drugih lepotica naslednila je delimično od majke glumice Ljiljane Blagojević, dobrim delom od oca, dramaturga Siniše Kovačevića, ili je pak tačnije reći od bake po ocu o čijem se šarmu tokom prošlih godina dosta govorilo. Na ovu i slične teme ne voli dramska umetnica mnogo da govori. Smatra da čovek treba da je zahvalan na svemu što mu je po rođenju dato, ali da je ipak daleko važnije ono što je sam za života stekao. Uprkos ovom viđenju stvari Kalina svoju lepotu ne zapostavlja, kao mama dve ćerke trudi se da je uvek negovana, a u poslednje vreme češće nego inače ona menja boju i dužnu kose. Frizura Kaline Kovačević razlog je zbog kog se o lepoj glumici iznova piše, a sve zbog toga što je ona svoju bujnu, dugu, šatiranu kosu, ispravila, ofarbala u jednu boju i drastično je skratila.

Pročitajte: NOVI DEČKO Kaline Kovačević je BAŠ ZGODAN: Prvi put uslikana posle razvoda, vreme je za pravu ljubav (FOTO)

Jelena Jovanov

 

Da joj novi imidž predivno stoji primetile su sve kolege njene matične kuće Narodnog pozorišta, a pozitivni komentari na račun promene usledili su ubrzo i putem mreža, nakon što je glumica fotografiju sa korekcijama objavila na Instagramu. Prelepo, sofisticirano, skladno i prilgagodljivo svakom vidu autfita pohvale su koje se na račun Kalinine promene mogu čuti na svakom koraku i definitivno lepoj glumici znače, uprkos činjenici da je ona poslednjih godina u najvećoj meri fokusirana na to da se javnosti predstavi isključivo kroz svoj rad.

Pročitajte: Jedine sačuvane HIT fotke najsrećnijeg dana: Ljiljana Blagojević blista u raskošnoj venčanici, Siniša Kovačević ima dugu kosu do pola leđa!

Ata Images

 

Frizura Kaline Kovačević odgovara svetski beauty trendovima trenutno vrlo aktuelnim, što je još jedan razlog da se o njoj naglas govori. Dužinu, boju i način feniranja koji glumica trenutno nosi preferiraju dame širom sveta, a najpre one koje se mogu videti kako zanosno šetaju ulicama Njujorka, Pariza i Rima. 

Pročitajte:RASTURILA MU BRAK: Novi dečko Kaline Kovačević je OVAJ SLAVNI GLUMAC koji se skoro razveo, svi su u šoku (FOTO)

Vladimir Nićiforović

 

Čitavo jutro od obožavateljki dramskoj umetnici u komentarima stižu poruke sa pitanjima sa kojim frizerom ona to sarađuje i gde bi mogle da dobiju to isto. Nesumnjivo je da je Kalina postala uzor damama, posebno posle priče o porodičnom nasilju koje je pretrpela, a koje je nesebično ona sa gledaocima podelila upućujući na opasnosti i upozoravajući dame da iz lošeg, nezdravog odnosa odmah odu.

Pročitajte:Ćerka Kaline Kovačević slavi 4. rođendan: Anikin dolazak na svet pratio je niz komplikacija, mali borac danas je velika devojčica FOTO

Foto: Jovanka Bojković

 

Kalina iza sebe ima dva braka i dve ćerkice.

Pročitajte: Promene koje slute na... Kalina Kovačević skratila dugu plavu kosu (foto)

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading