Lepota

Slavica Ćukteraš bez trunke šminke u javnosti i svi su se ZABRINULI: Ovo je njeno pravo lice (FOTO)

Slavica Ćukteraš bez trunke šminke ponosno pozirala

Slavica Ćukteraš bez trunke šminke u javnosti i svi su se ZABRINULI: Ovo je njeno pravo lice (FOTO)

Dame sa javne scene, zbog prirode posla kojim se bave uglavnom su pod jakim scenskim make up-om, a retko koju publika ima prilike da ugleda u prirodnom izdanju budući da su one u konstantnoj težnji da sebe prezentuju u najboljem svetlu. Kako bi van kamera blistale u punom sjaju jednako kao i kada su izložene svetlima reflektora, mnoge poznate žene na ulicu ne izlaze ako nisu dovoljno doterane i sređene, međutim da izuzeci postoje uverili smo se kada se Slavica Ćukteraš bez trunke šminke pojavila u javnosti.

Pevačica je, naime, otputovala u Egipat na odmor, odakle je pratioce putem "Instagrama" revnosno obaveštavala o svojim aktivnostima i tome kako se provodi, a na gotovo svakoj fotografiji koju je podelila sa luksuznog odmarališta imali smo prilike da vidimo kako Slavica Ćukteraš bez trunke šminke izgleda.

Pročitajte: Venčanica kao haljina za plažu, bosonogi mladenci - Šokiraće vas jedina sačuvana fotografija sa tajnog venčanja Slavice Ćukteraš (FOTO)

Lepota i ten sa preslatkim pegicama prvo je što su njeni obožavaoci zapazili, a sudeći po komentarima koji su preplavili njen nalog reklo bi se da se pored prirodnog looka koji je predstavila, svima dopada i to što se Slavica preterano ne opterećuje izgledom dok je na letovanju već se trudi da uživa u svim čarima mora i sunca. 

Pročitajte: Slavica Ćukteraš ZAVIJENA U CRNO! Pevačica objavila srceparajuće vesti - Počivaj u miru, nikad više neću biti OK (FOTO)

Fotografije poput ovih na kojima je Slavica Ćukteraš bez trunke šminke i fotošopa mogle bi poslužiti i drugim damama iz javnog života kao inspiracija i motiv da se opuste i uživaju u svakom trenutku leta, te da i one na društvenim mrežama češće dele slične, jer očito je da ih publika voli.

Pročitajte: BOLEST Slavice Ćukteraš napredovala, postala vidljiva na nastupima - Pevanju je KRAJ, moram da se povučem! Jako sam TUŽNA (FOTO)

Komentari (0)

Loading