Lepota

Frizura Tare Đoković je predmet svih razgovora na Vimbldonu: Pogledajte kako se skockala preslatka Novakova i Jelenina ćerka (FOTO)

Frizura Tare Đoković sve očarala

Frizura Tare Đoković je predmet svih razgovora na Vimbldonu: Pogledajte kako se skockala preslatka Novakova i Jelenina ćerka (FOTO)

Preslatka devojčica, Tara Đoković, postala je glavna tema svetskih i domaćih medija, jer tokom svakog meča posvećeno bodri oca, a svojim neodoljivim šarmom pogled publike sa terena mami na ložu.

Ovoga puta fotografije sa Vimbldona očarale su svet! Tara i Jelena Đoković modno usklađene pratile su Novakov meč. Dress code mame i ćerke ovoga puta bio je belo, a frizura Tare Đoković savršeno je pratila ovu modnu priču.

 

 

Naime, devojčica kojoj je beli sport u genima, osim bele boje imala je i spletene riblje kosti, koje su savršeni odabir frizure za ovu priliku, posebno ako bi se Novakova naslednica jednoga dana umesto na tribinama, našla na terenu.

Pročitajte: Stefan i Tara prvi put poziraju sa tatom, o njenoj haljinici svi pričaju - Pogledajte ekskluzivne fotke porodice Đoković sa slavlja u Parizu

Preslatka Tara svojim preslatkim smehom, ozbiljnošću sa kojom prati meč, ali i izborom frizure i outfita postala je primer mnogim roditeljima, kako da vaspitaju i usmere svoje ćerke da budu skromne, posvećen i pune ljubavi, baš kao što je ona dok sa tribina svim srcem bodri svog oca.

Komentari (0)

Loading