Lepota

Jel ovo ona? Jelena Đoković se OFARBALA U TAMNO, novu frizuru pokazala na Vimbldonu i nisu svi oduševljeni! Pogledajte kako joj stoji (FOTO)

Frizura Jelene Đoković pokrenula je polemiku

Jel ovo ona? Jelena Đoković se OFARBALA U TAMNO, novu frizuru pokazala na Vimbldonu i nisu svi oduševljeni! Pogledajte kako joj stoji (FOTO)

Boško Karanović

Vrlo često u poslednje vreme frizura Jelene Đoković u fokusu je medija i šire javnosti, istovremeno beauty stručnjaci vole da komentarišu suprugu najboljeg srpskog tenisera.

Pročitajte:Stajling Jelene Đoković podigao buru na Internetu: Da li je moguće da se ovako obukla za odlazak na aerodrom? (FOTO)

 

Budući da su joj na raspolaganju najbolji domaći i strani frizeri Jelena bi trebalo svakodnevno da menja frizure i stilove farbanja, međutim ona od svoje plave, diskretno šatirane kose ne odustaje, zapravo godinama nije odustala, a promena je po prvi put nedavno usledila.

 

profimedia

 

profimedia

 

 

Niko ne bi ni znao da je frizura Jelene Đoković drugačija da Novakova izabranica nije danas sa sinom Stefanom uslikana u loži na Vimbldonu.

Pročitajte:Stefan i Tara prvi put poziraju sa tatom, o njenoj haljinici svi pričaju: Pogledajte ekskluzivne fotke porodice Đoković sa slavlja u Parizu

Mama i sin zajedničko vreme proveli su u publici, malo gledajući teren i navijajući, a više na telefonu, a radoznalim posmatračima ništa drugo toliko nije bilo zanimljivo kao promena na Jeleninoj kosi.

 

Pročitajte:Šta je sad ovo? Iscurela fotografija Jelene Đoković sa svekrvom Dijanom, konačno se zna u kakvom su odnosu

Novakova supruga više nije plavuša. Sada je njena kosa obojena u svetlo braon i prošarana krupnijim tamnijim pramenovima.

 

profimedia

 

 

Jeleni novi look stoji sjajno, mada ima i onih koji smatraju da joj najviše pristaju svetlije nijanse kose, a da li će Novaku izabranicu komentari navesti na još promena vreme će pokazati.

 

profimedia

 

 

Podsećamo vas kako je Jelena izgledala pre desetak godina kada je negovala potpuno drugačiji imidž:

 

Pascal Le Segretain/Getty Images

 

 

 

Komentari (2)

Loading
Miki

00:33 04.07.2023

Koga ova spodoba interesuje? Lencuga koja se bogato udala prevarom na trudnocu. Zivim u S. Americi i mogu reci da je komentatori na prenosima gotovo nikad ne pominju cak ni kada je u kadru.

fica

19:28 08.07.2023

Ovo je prava slika kako inace izgledaju najbogatiji ljudi sveta, kao da ih poplava izbacila. Niti izgledajuz zdravo, niti normalno, niti srecno. Mada i kako bi njegova porodica je rob njegove karijere.