Lepota

Ćerka Novaka i Jelene Đoković privukla svu pažnju na sebe: Pogledajte koliko je slatka i trendi Tarina frizura (FOTO)

Ćerka Novaka i Jelene Đoković bila je veća zvezda od mame

Ćerka Novaka i Jelene Đoković privukla svu pažnju na sebe: Pogledajte koliko je slatka i trendi Tarina frizura (FOTO)

Najbolji teniser svih vremena i njegova lepša polovina trude se koliko god je moguće da svoju porodičnu intimu sačuvaju delako od javnosti i posebno štite privatnost svoje dece, pa su samim tim sin i ćerka Novaka i Jelene Đoković retko eksponirani u javnosti. Međutim, kako je poznato da Stefan i Tara obožavaju da navijaju za tatu na turnirima kao i da ga prate dok vredno vežba na treninzima, kada god se za to ukaže prilika oni su njegova najveća podrška, a to je ujedno i prava senzacija za domaće i svetske fotoreportere koji se utrkuju da ovekoveče njihove zajedničke trenutke.

Jedan od takvih momenata zabeležen je nedavno, kada je sa Noletove supruge, koja svakim svojim pojavljivanjem uspe da zaintrigira javnost, svu pažnju na sebe skrenula petogodišnja Tara Đoković za koju se svi slažu da je prava mala modna ikona.

Pročitajte: Šou Tare Đoković u Torinu - Jelena dovela ćerku na Noletov meč, zbog njenog postupka gori Internet! Prava zvezda (VIDEO)

Profimedia

 

Neodoljiva devojčica uživala je sa bezbrižnim osmehom na licu, a pored modne kombinacije kojom je ćerka Novaka i Jelene Đoković i ovog puta ukrala šou, u prvom planu ipak bila je njena frizura sa dve pletenice ukrašena šnalicama kako i prliči njenom uzrastu, a za koju se po svemu sudeći pobrinula popularna mama, budući da je upletena kosa na razne načine, postala u neku ruku Jelenin zaštitni znak.

Pročitajte: Ma samo pogledajte tu haljinicu! Ekskluzivne fotografije sa proslave rođendana Tare Đoković

Profimedia

 

Inače, Jelena Đoković poznata je po svojoj posvećenosti deci i njihovom odgoju, a šta znači biti brižan roditelj pun ljubavi, ona je i ličnim primerom pokazala nedavno kada je odsustvovala sa tribina u Melburnu gde je Nole igrao i osvojio jedan od najbitnijih turnira u karijeri.  Prema pisanju "Sportala", otkako su teniser i ona postali roditelji, odnosno otkako su se u njihov život uselili sin Stefan i ćerka Tara, Jelena ne putuje u Australiju. Budući da je ova zemlja daleko, a njena deca idu u školu i vrtić, ona ostaje s njima tokom Australijan opena i Novaku pružaju podršku od kuće.

Upravo tokom ovog turnira Nole je u jednom intervjuu istakao da je devojčica "svetlost njegovog života" i da je tenis trenutno ne zanima.

- Tara ne voli tenis, njena ljubav su balet i gimnastika. Čuva me sa obe noge na zemlji, zavrti me kad god me pogleda, njen pogled je najlepši koji sam ikada doživeo - rekao je ponosni tata.

 

Komentari (2)

Loading
Sanja

16:45 26.02.2023

Rodjena 2 septembra...naravno da je čarobna ,divna i posebna😘👍

Stanka

06:31 27.02.2023

Dete preslatko,lici na svoju baku Dijanu.Neka je ziva,zdrava, srecna i pametna na svoje roditelje.❣️❣️♥️