Celebrity News

Prelepa mlada, tolike godine smo čekali! Prva fotografija Ivane Mihić u venčanici, majka Vera Čukić plače od sreće

Udala se Ivana Mihić, venčanica joj predivno stoji

Prelepa mlada, tolike godine smo čekali! Prva fotografija Ivane Mihić u venčanici, majka Vera Čukić plače od sreće

Privatna arhiva

Vest da udala se Ivana Mihić proširila se velikom brzinom.

Budući da je odrastala uz poznate roditelje, glumica Ivana Mihić sa svetom medija susrela se još kao veoma mlada, pa nikoga nije začudilo kada je odlučila da krene njihovim putem. Uplovila je u glumačke vode i stekla veliku popularnost, međutim svoju privatnost nikada nije preterano eksponirala u javnosti.

Miladin Sormaz

 

Svoju intimu želela je, i uspela da sačuva od znatiželjnika, a na pitanja da li je emotivno ispunjena škrto je odgovarala. Ipak, između redova priznala je da postoji osoba koja je osvojila njeno srce, međutim da tu vezu ona ne planira da ozvaniči.

Pročitajte: Dečko Ivane Mihić je zgodan i glumac KOG SVI ZNATE - Osvojio ju je kad se najmanje nadala, pogledajte zajedničku fotku

Upravo iz tog razloga fotografija koja je isplivala u javnost, a na kojoj glumica pozira u venčanici iznenadila je mnoge, a vest da udala se Ivana MIhić brzinom svetlosti proširila se portalima.

printscreen

 

Odevena u belu haljinu i sa tradicionalnim velom na glavi pozirala je prelepa glumica što je pokrenulo glasine o njenoj udaji, međutim svima je ubrzo postalo jasno da je ona ostala dosledna svojoj odluci da na ludi kamen, bar za sada, neće stati.

Pročitajte: RADOST je konačno stigla u dom Ivane Mihić - Devojčica po imenu Sara učinila ju je najsrećnijom ženom na svetu (FOTO)

Glumica je zapravo venčanicu obukla samo za potrebe uloge koju je tumačila u jednom filmu pa je samim tim pala u vodu vest da udala se Ivana Mihić, koja bi nesumnjivo njene obožavaoce obradovala.

Komentari (0)

Loading