Lepota

Navikli ste da je plavuša: Iva Štrljić sa tamnom kosom šokirala sve, pogledajte kako joj stoji ova frizura (FOTO)

Izgled Ive Štrljić jedan je od njenih aduta

Navikli ste da je plavuša: Iva Štrljić sa tamnom kosom šokirala sve, pogledajte kako joj stoji ova frizura (FOTO)

Izgled Ive Štrljić znatno se promenio.

Jedna od omiljenih glumica Iva Štrljić veoma je poslovno angažovana, te teško da bez nje može da prođe neki veći televizijski projekat, a malo ko se seća da je ona jednu od prvih većih uloga imala u domaćoj seriji "Jelena", koja se premijerno emitovala 2004. i 2005. godine.

 

youtube printscreen

 

 

Izgled Ive Štrljić otada znatno se izmenio čemu svedoče i fotografije nastale u tom periodu kada je imala 26. godina, te su mnogi i zaboravili na potpuno prirodno izdanje glumačke zvezde.

Ona je tada bila preslatka brineta i izgledala je poput devojke iz komšiluka, dok je danas zanosna lepotica za kojom mnogi muškarci uzdišu.

 

Instagram

 

 

Posle ove uloge, u izgled Ive Štrljić ona je dosta ulagala, povećala je usne i grudi, a ugradnju silikona čak su slikale i novine.

Za razliku od mnogih njenih koleginica i uopšte dama sa javne scene, Iva nikada nije tajila kojim se estetskim zahvatima podvrgla i o svojim intervencijama uvek je otvoreno govorila.

 

Miša Obradović

 

 

Umetnica, mnogi se slažu danas izgleda bolje nego ikad, svojom vitkom figurom, harizmom i prepoznatljivim osmehom nikoga ne ostavlja ravnodušnim, a svi koji su videli njene stare fotografije i podsetili se kako je nekada izgledala, slažu se da je ono što je na sebi promenila, urađeno sa ukusom i merom i da joj odlično pristaje.

 

Komentari (0)

Loading