Lepota

Bivša teniserka Jelena Dokić se skinula u kupaći: Ponosna na svaki svoj kilogram (FOTO)

Izgled Jelene Dokić na meti je komentara

Bivša teniserka Jelena Dokić se skinula u kupaći: Ponosna na svaki svoj kilogram (FOTO)

Instagram

Izgled Jelene Dokić na meti je komentara.

Svima je dobro poznato da je veoma težak životni period iza nekadašnje teniserke Jelene Dokić koja je smogla snage da se uhvati u koštac sa svim problemima koji su je zadesili i ponovo nabaci osmeh na lice.

Borba sa depresijom i porodični problemi odrazili su se kako na njeno mentalno tako i fizičko stanje i izgled Jelene Dokić, imala je i problema sa kilažom koja je u jednom momentu dostigla cifru od 120.

 

Profimedia

 

 

Ova hrabra žena sada želi svojim primerom da svima pruži priliku da se suoče sa svojim strahovima i putem "Instagrama" ona redovno poziva ljude da pokažu razumevanje prema onima koji se suočavaju sa sličnim problemima, a putem ove društvene mreže imamo priliku i da se uverimo da je tokom godina prošla kroz razne transformacije kada je linija u pitanju.

Pročitajte: Slomljena i uplakana Jelena Dokić progovorila - Ovo ne sme da se desi više nijednoj ženi (FOTO)

Zahvaljujući disciplini i posebnom režimu ishrane uspela je znatno da smrša, kilažu je dovela u red nakon što je saznala za dijetu Dženi Krejg, gurua zdravog života kojoj je poklonila poverenje, a rezultati su bili neminovni.

 

Instagram

 

 

- Nije stvar samu u gubitku kilograma, već i u uspostavljanju životne ravnoteže. Otišla sam u penziju pre nego što sam isplanirala čime ću se baviti posle profesionalne karijere. Nisam bila spremna za to i jednostavno sam počela da nabacujem kilograme. Kada ste profesionalni sportista, nemate vremena za njih, jer neprestano trenirate i morate da vodite računa o ishrani. Povratak u stvaran život bio je zaista težak, ali čvrsto sam rešila da preuzmem kontrolu nad svojim telom - ispričala je ona svojevremeno i objasnila da je morala da se odrekne nekih starih navika.

 

 

Neko vreme uspešno je održavala kilažu međutim izgled Jelene Dokić usled mnogih problema ponovo se izmenio. Nažalost ona se ponovo suočila sa viškom, međutim to ne utiče na njeno samopouzdanje i blistavi osmeh čemu svedoče i najnovije fotke na kojima ona ponosno pozira u kupaćem.

 

 

Budući da se nedavno vratila treniranju i teretani, ne sumnjamo da će uskoro ponovo biti ona stara, a fotke su pravi dokaz da je ona sada jedna srećna i zadovoljna žena, pa i za izgled Jelene Dokić i energiju koju emituje, ona pobraja samo komplimente.

 

Komentari (0)

Loading