Lepota

Ugojila se i nabacila kilograme, PA ŠTA? Pogledajte kako danas izgleda Indira Radić (FOTO)

Izgled Indire Radić razlog je više da obratite pažnju na nastupe pevačice

Ugojila se i nabacila kilograme, PA ŠTA? Pogledajte kako danas izgleda Indira Radić (FOTO)

Ata Images

Nikoga još izgled Indire Radić nije ostavio ravnodušnim.

Estradnu umetnicu rodom iz Bosne i Hercegovine svi hvale najpre zbog lepote i dobrog stasa, ali i šarma, tačnije smisla za humor i pozitivne energije, kojom isijava uprkos zahtevnim situacijama

Tu, međutim, nije reč samo o lepoti, već  i o šarmu, tačnje smislu za humor koji iz pevačice emituje posebnu energiju.

Pročitajte: Znala je da sam teško bolesna dok je SPAVALA SA MOJIM MUŽEM - Supruga švalera Indire Radić otkriva jezive detalje, svi smo zanemeli

Kada se sve to uokviri u jedan paket dolazi se do zaključka da je Indira  kompletna ličnost, bez mnogo mana, zadovoljna i uspešna žena, majka uzornog sina, koji se pre par godina oženio Ruskinjom.

Pevačica je snaju Elinu prihvatila kao ćerku i velika je podrška njoj i sinu u svemu što rade i imaju u planu.

Ata Images

 

 

Budući da joj je naslednik već odrastao čovek, da ne žive pod istim krovom Indira ima pregršt vremena za sebe, što joj je tokom Severinovog odrastanja u velikoj meri falilo.

Kada god ima vremena i ne nastupa vlasnica folk hitova prepušta se antiage tretmanima, treninzima, posvećeno radi na svojoj lepotii stoga nikoga ne čudi što je izgled Indire Radić, na korak do sedme decenije, besprekoran.

Pročitajte: Ofarbala se u skroz plavo, ispeglala kovrdže - Promena frizure Indire Radić šokirala javnost, pogledajte kako joj stoji (FOTO)

Oduvek je Indira izgledala lepo, tokom mlađih dana varirala je sa kilažom, što se sluti da je posledica loše komunikacije sa bivšim mužem koji joj je oteo sina.

Ata Images

 

Indira je , naime, Severina dobila u braku sa muškarcem čiji identitet nikada nije otkrila. Ubrzo nakon rođenja deteta 1991. godine, Indira se sa tadašnjim suprugom i majkom iz Bosne preselila u Beograd.

Pročitajte: Ugojila se i nabacila kilograme, pa šta? Ovako danas izgleda Indira Radić (FOTO)

Međutim, kada je Severin napunio četiri godine, pevačicin muž je hteo da se vrati u Bosnu, a Indira se sa tim nije složila te je bivši suprug bez pitanja odveo sina. Nakon završenog suđenja u Srbiji i Bosni i Hercegovini, Severin je vraćen mami.

On je danas uspešni muzički autor što je još jedan razloga da Indira zrači.

Ata Images

 

Da izgleda nikad bolje svedoče fotografije nastale u Beogradu na jednom od njenih nastupa.

Za tu priliku ona je odabrala strukiranu haljinu animal printa, ali sve je vrlo šik i stilizovano te se veruje da joj modni stručnjaci ne mogu naći mane.

Ata Images

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading