Celebrity News

Luksuzno letovanje Nike Tošić: Karleušina ćerka sa ocem obilazi destinacije po Evropi, a samo da joj vidite stajlinge za Monako i Italiju

Objava Nike Tošić ponovo u centru pažnje

Luksuzno letovanje Nike Tošić: Karleušina ćerka sa ocem obilazi destinacije po Evropi, a samo da joj vidite stajlinge za Monako i Italiju

Mlađa ćerka Jelene Karleuše i Duška Tošića u poslednje vreme privlači veliku pažnju u javnosti, a budući da je ona sve aktivnija na društvenim mrežama, tačnije Tik-Tok platformi, svaka objava Nike Tošić broji na hiljade i hiljade pregleda i lajkova.

 

Ne libi se ona da pokaže kako provodi dane, što je posebno interesantno njenim vršnjacima, a budući da je dete poznatih roditelja mnogi su oduševljeni njenom skromnošću.

 

Instagram

 

 

 

Nikada Nika nije želela da se ističe i hvali luksuzom u kojem uživa što posebno izaziva simpatije kod njenih pratilaca i gotovo je nemoguće ne primetiti da je ona jedna sasvim obična tinejdžerka koja i te kako zna da uživa u detinjstvu.

 

Tome je najviše doprinelo vaspitanje i to kako su je roditelji usmeravali, a iako već duži vremenski period Jelena Karleuša i Duško Tošić nisu u sjajnim odnosima, oni se trude da njihove mezimice to ne osete.

 

Ana Paunković

 

Da Atina i NIka što bezbrižnije odrastaju, podjednako se trude oba roditelja, a iako više vremena one provode sa majkom, ni poznati tata svoju ulogu ne zapostavlja.

 

U to smo se uverili već više puta, a najnovija objava bivšeg reprezentativca govori koliko Nika obožava svog tatu, te da koristi svaku priliku kako bi sa njim provela vreme.

 

Instagram

 

Kad god je u prilici, Duško spoji lepo i korisno te naslednice povede na neko poslovno putovanje, a ovog puta to je bio Monako odakle se oglasio putem "Instagrama".

 

 

 

Isto je učinila i Nika koja se svojim pratiocima veoma raspoložena javila sa istog mesta, te nije bilo teško shvatiti koliko blizak odnos neguju tata i ćerka i koliko je on zapravo posvećen i požrtvovan otac.

 

Instagram

 

 

Posle Monaka na red je došao Portofino u Italiji odakle je Tošić objavio fotografiju svoje mezimice koja je naišla na opšte oduševljenje njegovih pratilaca.

 

 

Komentari (0)

Loading